Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Edo-Kengur Vratiti treba IPTF ili neku slicnu USTANOVU.Tada su bili mirni ko bubice,a ni kriminal nije 'cvjetao'.Mislim da treba uticati na policiju, a ne na prosirivanje njihovog 'autoriteta'.Btw nemojte Molim Vas o tome da ovi trebaju da tuku, jer tuci ce mene i tebe, a ne koga trebaju! Meni su oni krimi-organizacija za sada, kao i ostale CDA ublehe.
'''Policijski službenici su se uspjeli izmaći'''Skacu, bacaaju se pod auta! Nema tu ni P od Policije.Za statisticare:Koliko slucaja broji stavka 'zakacio Ga automobilom'?? Meni je to,posto znam iz prve ruke LAFINA, ali evo raja, nije na odmet da razmislimo.Sta nam rade nasi Policajci!?
SDA Vogošća
Mogli su i manje
Ovo je pokušaj ubistva.
Za pokušaj ubistva su mu trebali zaprijetiti kaznom 2x5 godina, ukupno 10g jer su bila dva policajca, pa da onda bude sretan da dobije jedno 4g. Sigurno bi pristao. Iako nam je policija kriminogena i neobrazvovana, ovi momci su očigledno radili svoj posao pošteno i zaslužuju bolju pravdu.
Za ovo se u normalnoj zemlji dobija 17 godina