Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazite se djeco!
Cuj "djeco", na zapadu s 20 godina vec se podrazumjeva da si svoj covjek, samo u Bosni ima djece od po 30+ godina.
Ja mislim na one do 20 ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Puu ... treba im 10 godina da sprovedu odluku Sejdic-Finci, a ovog seksualnog manijaka odmah vrate na posao!
jos da bosanke nisu skrte na pičci bilo bi super
@trš Zato mi utažimo žeđ prelazeći entitetsku liniju, mislim Lukavica, razumiješ..
Sta god sud odlucio, mene to ne bi zanimalo da je kojim slucajem mojoj cerki dao "nemoralnu ponudu", jednostavno bi ga "nemoralno" izmlatio ko vola u kupusu, pa nek me hapse, al bi me se sjecao citav zivot, radi ovakvog vola vrijedi i odlezat koji mjesec. A mozda bi nas i skupa oslobodili krivnje, njega za nemoralnu ponudu, mene za nemoralne batine, al njegovo sjecanje na batine koje je dobio, meni bi vrijedilo zlata.
Sigurno mu je sudija bila studentica, hahahhah, pa ovo je katastrofa...
Hoce i Dejtonke da proba prije nego sto preseli :))))
pa dokle više da četnici predaju po sarajevskim fakultetima , i da im uništavaju budučnost oni koji su ih ubijali 92-95 ? imal možda koji bošnjak u banjaluci da je profesor ?
Lucic je Hrvat lol
hoće li i Dijana Milić biti vraćena u život?
KAKO JE RIM KREIRAO SRBE HRVATE BOSNU BOŠNJAKE Srbi ( latinski servi, serbi = rob slugan ) Hrvati ( latinski cretino, croatino = budalina kreten ) Bosna ( latinski bos + nae = volčine govedine ) A šta Turci misle o " svojim " BOŠNJACIMA : tur. bosh + nyak = beskućnik, fukara; izv turski bos + nya = ničija zemlja (pravni status kolonije, latinski terra nullius ) Vaša Kraljevska : http://ow.ly/pCeWG
Sta ce ba ovaj metuzalem,grob nezagrnuti,cime da on sexualno opci - grabljama?! Mozda uznemirava studentice pricom tipa: eee cure moje,i ja sam nekada zagondzija bio...samo ne mogu da se sjetim kad??? Haj' vala nek' ga puste jos malo da se vrti unaokolo,i tako mu je jedna nona u grobu...a druga na kori od banane!!!
Studenti i studentice ujedinite se! Vaša mora biti poslrdnja.
Zar smo na to spali, da jedan idiot truje nasu djecu, stvarno smo dno dna, bem ti drzavu kud se nerodi u Ruandi...
Hitno mu kastrirati jaja pa onda ga pustiti u pravni fakultet
Stari perverznjak se vratio zahvaljujuci svojim politickim vezama.
jednom ga vidjeh na ciglanama, u kaficu sa nekim tipicnim krimosima. ne kontam, koje su im zajednicke teme? ali i on se sam hvalio da poznaje pravo puno jalijasa. eee... profesore.
Kolegice jeste li spremili ispit? - Nisam ispit, ali jesam pi*ku :)
agbonlahor Svako normalan osobu od koje je stariji 20+ godina treba smatrati djetetom, i to djetetom u odnosu na sebe, pa tako i ovaj profesor....Ja imam 26 godina i za ljude od 40-50 godina sam dijete, jednako kao sto je za mene osoba od 0-15 godina dijete. Isto tako studentice trebaju ovog profesora smatrati svojim odcem ili djedom. Ista je to stvar samo sto profesor je u ovakvom slucaju onaj koji ima moc, odnosno mehanizam ucjene, pa se jedino on kaznjava.
Popravljamo situaciju gorim rjesenjima.