Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvi teroristi, nego nacelnik nije znao kako da istjera zaposlenike napolje da se dive novoj fasadi dan nakon sto je firma iz Banovica skinula skele zbog lijepljenja stirpopora na mermer za jedno milion ipo maraka. Ko veli, sad cu ja javiti da je tu bomba pa nek nam malo prikazu novu fasadu po novinama i televiziji. E moj nacelnice, jeftinim se trikovima sluzis!!!
Vidim da se u sdp-u koriste termini tipa \"niza rasa\" i sl. Da nemaju kakav 4. rajh u planu!!!
tuzla je sve sto moze jedan normalan covjek zamisliti zahvaljujici nacelniku!a to sto ga niza rasa,sa sizofrenim idejamo nemoze i sto zele da od tuzle naprave mostar...nece moci bukvicu...dzaba ti i ovo podmetanje jer def.sam ja i drugi ubjedzeni da je ovo maslo sda.ne samo ovo i sva druga sranja koja se dogadzaju ovih dana u tuzli.
U mojoj skoli su u prosloj godini najmanje 5 puta vrsene evakuacije. Mislim da se radi o balavcima kojima je ovo vid zabave, a troskovi koji iza stoje ne treba ni pominjati. Nazalost policija nije u stanju locirati pozive - pitam se sta bi bilo da jednom zaista neko podmetne bombu. Nemoguce da policija nema pristup podacima telekoma!
Tuzla je na kurcu a ne na meti.
ma cisto \"sda\"maslo napraviti sto vise haosa u gradu...pred izbore!joj koliko su niski koliko smrde na pokvarenost to nije normalno!
Ovo se ili neka balavurdija za*ebava ili neko uziva u izivljavanju i terorisanju gradjana :( Cudno je da se ne zna vise detalja.