Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna ideja, znam da ce sada biti kamara dislajkova medjutim meni je odlicno ovo sto Hadzibajric radi, od uklanjanja basti do ovoga... Svaka cast, da si Bogdo u mojoj opstini.
Od mene + :) a bgm ima ih još
@darkness11 sto dislajkova, lik je lik i po, ostalo su hejteri..
Bravo..........za djecu i Oćinu. Djeca su budučnost,treba im dati podršku kad već hoće raditi....Hadžibajrić ima plus od mene :)
To je moj nacelink....
@Andy. Bravo :) Dobrovoljno se javljam da sa djecom radim jedan dan....
gospodin covjek ovaj hadzibajric
eh sad kao sto mogu Bjelave tako sad moramo za svaku školu nac pare za eskurziju, pa bolje hajmo ako se moze njihove roditelje zaposlit, jer znate onu dajte čovjeku ribu i nahranit cete ga za dan, naucite ga da peca nahranit cete ga za cijeli život
Fina ideja. Iako bi bilo bolje da na primjer subotom rade u ambulantama ili bolnicama, da steknu praksu.
SAMO MOJA GENERACIJA NIJE OTISLA NE EKSKURZIJUUUU, A MOGO SAM OPALIT SELMUU, NIKAD VAM TO HALALIT NECU
Svaka cast!!
Svaka cast!!
Nedavno sam bio u Beogradu i bio sam ocaran Beogradskom Skadarlijom...Bila bi odlicna ideja da se neko sjeti to kod nas na Bascarsiji uraditi.
Treba zakonom, omogućiti kao na zapadu da srednjoškolci rade vikendima , praznicima i sl. da im se to piše u praksu .Npr. da oni iz srednje trgovacke odmjene na poslu radnice u Amku, Bingu... koje rade mjesecima bez slobodnog dana i nesmiju na trudničko. Nek srednjoškolci ih odmjenu a one neka imaju radnička prava a ne da budu robovi. Sistemski treba urediti a ne da ovo bude eksces.
hajde ba ne serite vise s tom ekskurzijom kad ste vec toliko humani radite i pomozite nekom ko skuplja novac za lijecenje. ovako cete otici na ekskurziju i gu*it se tamo eto sto se vama ide . da ste bez icije kontrole. sve neki jebaci na baterije
@h8er_ možda su čak i njega ?
@h8er pa eto zbog takvih ko ti ja ne bi dao da se ide je8aci na baterije ne smijete prici djevojkama dok ih ne napijete. treba tebe zguziti dobro da ti ne padne na pamet da ti nekom pridjes seljacino ogranicena
djeco bježite iz škole dok ste još mladi.
Ibrahim je beg