Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pripreme im omogucila Holandija.....!!!!!I sad bi neko da ih dočekuje???Jeli možda nekog bolila kita hoće li moći da nastupe tamo????Puuu stoko licemjerna!!!
SRAMOTA!! Reprezentacija koja BiH kiti zlatom, konstantno, koja nema finansijsku pomoc, niti bijesan marketing..docek se priredi za balabane fudbalere koji za svaki poraz imaju opravdanje..nek za golove odgovara ko je kriv, ovo momke treba propisno docekati! SRAMOTA!
Gdje su državni novci za ovaj sport?
Nisam ni očekivao drugačiju odluku, sramota.
Dajte ljudima pare, kakvi dočeci kakve trice. I to ne neka opština nego kanton i FBiH. Od BiH i nako ništa nema.
"KlofamCilime", svaka čast na Vašem komentaru.
Bravo!
...ovi su momci preživjel lične tragedije, i našli snage da i pored svega, budu najbolji. stalno najbolji. a masa glorificira dvopadežne šutače lopte, "primadone" sa po misli u glavi.
..ne mislim ni na koga posebno, već na profesiju kao takvu. sa ono malo časnih iznimaka.