Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah ide Policija na skidanje kila e sad c e bit u formi
Zaista da čovjek zaplače od uzbuđenja. čitava tri bicikla u PU na čijem se području svaki dan desi pucnjava. Ostavio Damir Hadžić, Šumanu praznu kasicu-prasicu pa je ovo maximum koji je mogao kupiti
baš ko u titino vrijeme,policajci na biciklu
lako se vama zayebavati, ali ovi bicikli su skupi, jer su dizajnirani za posebnu nosivost - 200kg. sta mislite kad bi nas korpulentni (ali ne i kako zlobni jezici kazu - debeli) policajac sjeo na obicni bicikl - pa to bi puklo istog trena.
Svaka cast, ovakav primjer bi svi trebali slijediti...
sve pohvale... opstina sa 130+ hijada stanovnika treba dobro opremljenu policiju...
oho vam se sad kriminalci!!!