Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ljudi glasali protiv Prevljaka na Ilidzi,da je SDA ovog malog Stambolica postavio ,momak bi pokidao,kakav Avon i kosica i bradica
Predmet koji je po planu i programu namjenjen mentalno zaostalim učenicima, za osnovnu školu. Uči se kako da uključiš računar, kako da pomjeriš miš
Nisi na science fiction konvenciji štrebera osobo, smiri se. Ovo su lijepe vijesti. Nažalost mnogo djece nema pristup računarima uopšte. Vidim ti si internet naučio koristiti u totalno beskorisne svrhe.
Racunar ti science fiction? Za tebe vazi ko u onom filmu kad kaze Ima telefon u Dzevada selo ispod mog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad ce doći do masovnog opismenjavanja i prilagođavanja sandžaklija i gujana. Prije su škole služile da se narod opismeni, promjeni ponašanje, kultiviše. Danas sve ima i klupa i učionica i tabla i knjiga ali nema znanja u tim školama.
Sreća ti si pismen
nije sreća što sam samo ja pismen, nego da i ostale tu istu slast.