Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala ne znam jel u skaldu sa zakonom, al’ je grdno.
Treba ustaklit citav kafic da prolaznici vide kakvi besposlicari plaćaju kafu 5km,al da budu samo stolovi uz staklo ko zoo vrt
Na ovakvu zgradu ono kalemi nekakve skule. Da bi bolji profit bio!! Pa nadji hadzo veci prostor!! Isto kao i sa onim gelenderima na ulazu u Pravni fakultet. Fantom narod u fantom drzavi. I ne znamo sta je drzava!!!
Svi ste vi isti i po "zakonu" čim se fotelje dočepate.I onaj vam je kiosk od skoro 300 hiljada bio po "zakonu".
Cuj Revolucija 1764?
Da je moj objekat. Dali bi bio po zakonu.
Kakva besplatna reklama za kafić, mislim da je jučer i danas morao zaposliti bar još dva konobara.
Rekoh juce, montira se a ne gradi i privremenog karaktera je. Malo onaj Kapidzic, ili kako vec, ispada glup a kao na funkciji nekoj.
E Mandiću sad si pokazao da si kupljen za sitnu lovu
Miralem Pjanić je pravi bosanski seljačić bez ukusa.
pa dob i ako je ilegalno cisto sumnjam da je vlasnik odgovoran, mislim da nebi sebi dozvolio takvo sto, u ovom slucaju treba gonit onog ko je dao dozvolu
Neka je nama Pjanke napravio cafee da imaju gdje kokuzi popit kavu,kahvu ili kafu.
S obzirom da su svi korumpirani zakljucak je da Mire nije sve pocastio.
Za mene je skroz okej, na slican koncept, ako ne i gori je Metropolis, Vatra, Chipas itd.
sda tunjavac
Uzeli su šetnicu u smanjili prostor svim građanima sta ovde nije jasno ovo je javni prostor itekako je nelegalno
Kakvo ruglo prave od ovog grada Bože ti sačuvaj.Od planina do gradova urbicid sve sami. Tito bi vam jeeebao nanu naninu zatucano da je živ.
Normalno da je neregularno pa zauzima pola trotoara
Pa neka ima prostora nemas gdje u gradu sjesti da je normalno i fino kao sto je ovdje, sta kome smeta ova super nek prosiri malo da ima.mjesta.
Uzimam kesu, uzimam papir