Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Izvidjaci" ce prihvatiti rjesenje ako ce taj zamjenski prostor/zemljiste moci prodati po istoj cijeni po kojoj su namjeravali prodati ovu zgradu i zemljiste koje im je "poklonjeno" jer ni ovu zgradu ni zemljiste nisu mogli dobiti jer ni prije rata Savez Izvidjaca BiH nije bio vlasnik zgrade niti zemljista...a kupili ga sigurno nisu?!
Zalosno bi bilo da djeca moraju mijenjati skolu. Bravo za Opcinu ako uspije rijesiti ovaj problem!
Bandi koja je trznula na ovu lokaciju nisu vazna djeca....sve to treba pobiti i povjesati
Općina koja brine za sve, sigurna sam da će naći rješenje i za ovaj problem, kad već nadležni nisu.
Ta zgrada je izgradjena za potrebe SIRBIH zemljiste je dodjelila opstina a sredsta za izgradnju su obezbjedili izvidzaci kroz projekte ljetovanja zimovanja i donacijom WSO Poslije rata u zgradu se uselila skola I dok je placala kiriju savezu sve je bilo uredu . Krajem 2001g. kirije su prestale pristizati I tad je dosao predmet na sud. Skola moze ostati u zgradi samo ako nastavi placat kiriju.
Moja skola,najbolja skola❤️Cisto sumnjam da se nece naci rjesenje,kako sam ja zavrsila,voljela bih da i moja djeca koja su krenula tu,zavrse
Naravno da ce se pronaci rjesenje i divno je vidjeti da je neko voljan da ga ponudi,nikome nije u interesu da se ova skola u potpunosti zatvori bez ikakvog rjesenja
Bitno je da je neko ponudio rjesenje za ovu situaciju.Svaka cast Opcini Centar na podrsci i pruzenoj pomoci
Meni je drago samo da ova skola nije zaboravljena i da znaju da nisu sami.💪
Zalosno je ovo sto se desava sa ovom skolom,dacima,roditeljima,uciteljima i svima redom.Opcina Centar ima sluha za ove stvari i to je velika pomoc ovima naprijed navedenima.
samo kod nas moze da se desi da skola dobije delozaciju....jadno...nadam se da ce se naci rjesenje za ovu situaciju.
Kad je problem nataliteta onda se zale sto nema djece a ovamo s druge strane zatvaraju skole. Nadam se da ce Opcina iznaci rjesenje za ovo.
idelano rjesenje za sve 😀
čuj ''savez izvidjača''?! i oni bi da se pitaju???!!!
Opcina Centar nije kader rijesiti ni problem osnovnoh skola na M. Z. Sip uopce nema nikakve skole gdje zivi oko PETNEST hiljada Domacinstava....
15 000x4=60 000.sumnjam da je šip tako napučen
Bando SDA nedirajte djecu.....bacili ste oko na lokaciju bando jedna...doce vrijeme kad cemo vas kamenovati
kome je to vazniji saves izvidjaca od djece i skole