Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek prviiii....
Pitanje je gdje vrijede ti elektronski dokumenti? Svugdje vam traže dokumenat sa originalnim pečatom. Da mailom šaljete svoje dokumente, još gore. Da se neko igra vašim dokumentima i proslijeđuje ih. Da neko drugi aplicira za vas? Za takve eksperimente ovi iz Naše stranke prvi.
I čuj transparentnost transakcije, a ono 4KM taksa rodni list. Nego prikupljaju podatke o građanima, hoće i vaše bankovne račune da znaju.
Ovi iz Naše stranke su baš ludi za digitalizacijom. Te digitalni potpis, te digitalni dokumenti te internet bankarstvo. Pogotovo će to koristiti penzioneri. A nezaposlenima prvo treba posao da se bave internet transakcijama. I šta vrijedi što će neko elektronski poslati dokument kad taj dokument za dalje potrebe opet treba odštampati. Svugdje vam traže dokument papirni, za nostrifikaciju diplome vani, za konkurse u državnoj službi.
Bolje stati u red i završiti šta si trebao za sat-dva, nego aplicirati onlajn pa čekati odgovor pa da ti pošalje mail. I šta će s tim dokumentom kad mu svakako treba originalan dokumenat na papiru?
Hoćel biti kvalitetno kao i ona jadna mobilna aplikacija za prijavu kvarova na ulicama?:)
Treba i viruelne nacelnike,ministre uvesti preko umjetne intelegencije.Ovi ljudski primjerci su uglavnom. za smece.Mozda bi se lopovluk iskorijenio ako nista.
Mene čudi da općina odustaje od takve vrste vlasti nad ljudima, to je oduvijek bilo vrhunsko zadovoljstvo, vraćati ljude, držati ih dugo na šalterima i primati druge preko reda.
treba sve vrste placanja uvesti preko interneta,smanjila bi se lijena i beozbrazna administracija a ljudima bi olaksalo
s banke pilav da uzimaju