Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta zna brat turcin sta je Bradina
Pohvale čitaocu za slike, čistije slike na portalima nisam vidio nikad! Inače bude prepoznajete li.... a slika kao mobitelom iz 2005.
nek zaduze ovog citaoca za panonska jezera, neum, i ostala sredista guzlovaca
E jeste i pametni... Nabila se dva retarda koja idu 20kmh, a treći snima jer zna da će mnogi preticati kada budu u prilici ne ugrožavajući sigurnost drugih učesnika. Ništa sporno u preticanju koliko u napravljenoj koloni retarda koji nisu ostavili mjesta da ih drugi učesnici mogu bezbjefno preticati...
Pardon, cirkusanti idu 15kmh i ovaj dildinalndo iza njih...
Ne znam je li usvojeno, ali prethodnih godina pricalo se o izmjeni ZOBS kojom je dozvoljeno preticanje na punoj liniji ukoliko vozilo ispred ne moze razviti dovoljnu brzinu.
Prvo kazniti cirkus jer preširoka vožnjom ugrožava ostaj Lee sudionike u saobraćaju, onda kazniti ovog šatro rokera zbog koji gleda kako da snimi a ne kako da vozi, očigledno ne bi imao muda cirkus zaobići ni da je ovaj stao. Tek onda pitati Turčina za zdravlje.
Da li bilo kakve reakcije tj. kazne ako bi se snimak poslao policiji?
SDA i IZ ce ovo platiti
Negdje na Bradini oko 23:05
Niđe veze, neka ga je prestigao. Samo ko ne vozi ovom dionicom može zamjeriti.
Ugurham ga turko u suprotnu traku bez obrzira na posljedice.
Cirkus...
Kako nece preticat stojite haman na cesti. Imo cojek dobar pregled .Turcin soferina neka. Ko ce guslat za cirkusom
Isporuka voća i povrća! Vruće,hladnjak bas i neradi…mora da zuri da isporuci sve na vrijeme! Život drugih nije bitan, on sjedi u kamionu i može da gazi…tipično..
A inace vlast je odgvorna i nije opasna, puno je opasnije ovo sto nas izgladnjuju nego da zaginem u saobracajki!
Pitanje za vozaca otkud tebi telefon u ruci spreman za snimanje zar to nije prekrsaj i kaznjivo i opasno listat po tel.i vozit
Pa, ovo nije prestizanje ovo je zaobilazenje,jer kolona ide manje od 40 km/h Sta je trebao i on zaglaviti u koloni..
A sta da je tvoje dijete bilo u suprotnoj traci i da ga je docekao kamion? Da ide 10 km/h to nije opravdanje za ugrozavanje tudjih zivota.
Sta će ovom telefon u ruci dok vozi??