Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ove hrabre majke očekuju vašu pomoć,one ne bi ni kroz prozor smijele pogledati!
cestitam policiji republike srpske na sprecavanju nasilnickog ponasanja,odradili su zaista profesionalno i kako dolikuje,tako treba postupati sa nasilnicima
kakav jeftin način ubiranja političkih bodova. jeftin i nizak. jadan.
http://i.imgur.com/qGBUrCk.png
što ih vi niste branili nego ste im iz fotelja dali podršku, govna jedna. tako ste i devedesete laprdali pa pustili narod da se sam suoči sa četnicima. mrš bagro jedna.
BOSNJACI NECE DA PRIHVATE DA JE ALIJA IZDAO SREBRENICU
Srebrenica je bila zasticena zona od strane UN koje su je ostavile na milost i nemilost cetnickim paravojnim formacijama, Srebrenica nije prodana od strane Alije koliko god nam vi cetnici podbacivali tu pricu.
jeb*es osudu uradite nesto konkretno.....
osudjivali ste i 95. onda putem avaza, danas putem net-a. oni pobijeni a alija i porodica na sigurnom
I sta zrtve imaju od toga sto vi osudjujete ko da oni mare sto vi osudjujete,dijela se traze od vas vi ste prije ovoga trebali osigurati da zene slobodno i dostojanstveno borave u Kravicama.
Ovi lopovi se vazda prvi jave da nekog osude
vala u pravu si, ko o čemu kurva o poštenju.