Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO ASIME..ALI BATALI PISANJE O POLITICI I PRLJAVSTINI..POCNI SE BAVITI KNJIZEVNOSCU JER TI SI \"DRUGI MESA SELIMOVIC\" STETA JE \"BACATI BISERE PRED SVINJE\" PISI SAMO ZA ODABRANE...
asime mnogo si glup zaista
ej moj Asime, nije ni tebi lahko.
Halo ba Pipo i Akademike pa sto vas nema? Tusite paradajz naCiglanama i Stupu ha?Skontali smo vas. Dali vam to ko terapiju a bili vas skoro otpisali ko neizlejcive budaletine. Vidim da se vracate u formu istina na istom ste putu (bez povratka) ali malo vas paradajz usporio. Hajd, neka vas bas nam je bilo tesko brez vas.
Bože koji bolesnik ovaj Asim, pa zar se ovakvima daje prostor u bilo kojim medijima, makar to bio i ovaj x
Znam Asime,mislio si na ZLATKA LAGUMDŽIJU.
svaka cast asime!!!!
http://www.hercegbosna.org/forum/index.php
bravo asime steta sto te idioti kojima se obracas nikad nece shvatiti ipak je zbog njih bolje da pises narodskim jezikom ;)
Ako si htjeo da ispanes idiot Asime uspio si cestitam idiotski nema sta
znate šta bi mu moj rahmetli dedo jusuf rekao na ovo \" asime ne laprdaj matere ti \"
Ocm Asim je beton,najjaci je,samo nastavi pasa moj.
oooo kako je reko kako jeeeeee
Dijagnoza:Shizofrenija
ja pocela citati i nakon par recenica mi postalo tako dosadno...ko pismena vjezba iz skole