Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.... pa glasajte i dalje za nacionalne stranke koje vas prodaju za saku para kao polovne poderane cipele. Decenijama nas gule i unistavaju, a vi OPET GLASATE ZA ISTE. Sada ce biti tesko rijesiti problem kreiran od strane korumpirane nacionalisticke vlasti.
vratite zeni podatke nemojte zbt hahah
Opet mutne radnje, mogu sa nama jer znaju da naše političare mižeš kupiti za šaku dolara. Neka to urade sa Nijemcima, pa da vidimo bil to tek tako prošlo!
GOTOVO JE TO CESTITI NARODE SLOVENCI SU UZELI PODATKE OD BIH GRADANA I SVE SU IZBRISALI I SADA JE TO KAO NIKAD U ZIVOTU NISTE STEDJELI U NLB TO JE GOTOVO ZIVIM U SLOVENIJI I ZNAM KAKO JE OVDJE VRLO DOBRO ONI SAMO GLEDAJU KAKO PREVARITI COVJEKA I IZVUCI STO VISE DOBITI OD NJEGA E TAKVI SU SLOVENCI A NAJGORE SE PONASAJU PREMA BOSANCIMA I NE SAMO TO NEGO IH JOS NAZIVAJU GLUPIM BOSANCIMA KOJI NEZNAJU BROJAT NI DO 10 A KAMOLI DA BI BILI NESTA DRUGO U STANJU URADITI SLO JE U EU ALI I DALJE VLADA JUGA.
Eto svim idiotima koji do besvijesti uvelicavaju Sloveniju bez obzira kako se ta stoka odnosi prema nama jos jedan cisti primjer diskriminacije i omalovazavanja.
hrvatima isplatili a bih će zavlačiti dok god mogu.
Treba im pokazat malo zube(kao sto su nas htjeli prevarit u arbitrazi i mi im dali kiflu)...oni samo to razumiju
@Decepticon89........ Kone zube može pokazat "krezuba" popzlacija... Dok je nama Bakira i slučnih glabat ćemo mi svima unaokolo ...!!!
Lopovi Janezi, treba ih goniti.