Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muhizin Omerović je kralj. Mogu samo zamisliti kako ostanu zatečeni ovi bjelosvjetski birokrati kad se pred njima nađe čovjek iz nekog podrinjskog sela koji odlično govori francuski, engleski i perzijski, a koji je usto još i vrlo inteligentan, stamen i odlučan. Čast je poznavati ovakve ljude kao što je naš Džile.
Za Džileta sam siguran da bi prije umro nego odustao od opravdanih zahtjeva roditelja...
Jel Dzile imao nacionalne predmete pa je ispao tako obrazovan?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ove ljude treba podrzati isto kao i igrace.
tanga?
kad se inatiš i ustraješ u tom inatu, često se i dobra namjera izrod čisti kretenizam...
Pa treba ih poslati u Pakistan pa tamo neka zive pod satorom i uce balijski krmeci jezik
Sto su se ovi iz RS-a uspanicili. Sta je? Prpa ha? :)) nece ovo na dobro izaci, tesko ce RS proci sa ovim... Ovo je vec privuklo veliku svjetku paznju i narusava ugled RS-a ako ga je ikad i imala.
Kakva ste vi lijabe stoka opet djecu iskoristavate za neke svoje maloljudske ciljeve . Opet se isto ponasate kao u ratu kada ste ubijali svoje ljude na Markalama
USTAV.....R.S. je drzava u drzavi....komentar suvisan...a sad svi u p.dolinu i uzivajte...majmuni u skucenim prostorima..piton..penzioneri nezadovoljni.drzava u curcu...stranke ne mogu da se rastale----zdravstvo u curcu...skolstvo za podobnu djecu.....najljepsa zemlja na svijetu....ucite djeco draga jezik i tuspasavaj se....
Yebo ti incko mater smrdljivu balijsku u pizdu muhudine glupi kretenu!Marš na selo glupi kozojebu!
Sta je? Prpa ha? :)) nece ovo na dobro izaci, tesko ce RS proci sa ovim... Ovo je vec privuklo veliku svjetku paznju i narusava ugled RS-a ako ga je ikad i imala.
Ja čekam isto kao ovi ljudi, treba ih podržat što više možemo. Oni se ne bore samo za svoja prava, nego i za naša prava.
koja?
kraftwerk, sory, al Toni je prilicno neupucen pa ..nako ,bolje pitat:)
Rješenje koje oni traže bi dovelo do nečega što se u federaciji zove dvije škole pod jednim krovom i do daljne nacionalne segregacije.Treba biti veoma mudar i oprezan da se ovo riješi na ispravan način.
Dohakat će se i njihovim hirovima. Ej ljudi, jeste li čuli onu kako se venecijanska komisija očitovala na zahtjev Bakira Izetbegovića a u vezi proslave 9.januara u RS???? Vidim klix nista ne pise o tome pa rekoh da vam javim da ne budete ne informisani ili pak desinformisani jer ovom portalu ta vijest izgleda nije bitna,hmmmm, moram vas ja podjećati na tako vaznu vijest :)
pa ti si ludji od ovog kosovara :))))))) ....sta ti je venecijanska komisija??????........nista jaro,oni samo daju neke preporuke...duplo su slabiji i od visokog prestavnika a znamo da on nesmije nista uciniti :))))).....za sve se pita parlament bih i ako hoces imas tu informaciju na kliksu kako je danas bilo tamo :)))))))
Cuj sta je venecijanska komisija??? Pa komisija iz Venecije :) :) :) ( valjda je tako- logika :) ) Pa dobro, Klix je to objavio kad sam im ja tu vijest "doturio" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niko ne brani Muhizinu Omerovicu da umre na junackim nogama, ako je vec tako odlucio, ali neko bi trebao da spasava djecu od ovakvih roditelja.
ja bih ovdje preuzeo recept kosova u vrijeme srpske agresije. ignorirati vlasti rs-a, te organizirati samostalno nastavu u rs-u po bosanskom nastavnom planu i programu, ili slati djecu u najbliže mjesto u federaciju. na taj način djeca se neće trovati lažima iz srpske historije i moći će učiti svoj bosanski jezik. svakako približavanjem bosne evropskoj uniji fašizam u rs-u će biti potpuno ugašen jer zakoni koji su tamo na snazi su neprirodni za evropu. osim toga vlasti rs-a više neće moći sprječavati naseljavanje bošnjaka ili bilo koga drugog u rs jer se to kosi sa evropskim zakonima. do tada bošnjaci u rs-u će proživljavati golgotu, ali nadam se da će opstati jer oni su najveći heroji bosne.
pa to nije nista sporno.....dapace to je po zakonu i legalno...savko moze otvoriti bilo kakve skole ako ima strucan kadara.......tako naprimjer katolicka crkva otvara svoje skole sirom bih i pohadjaju je i hrvati i srbi....u banjaluci imas i osnovnu i srednju katolicku skolu.....jedna godina je mislim 2000 km
Balijo pitom doba janjicara je davno proslo, a vi pripadnici poturceno janjicarskog plemena posto nemate ni istorije puno ni ne gubite.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Posaljite djecu kuci. Mislim da nista nije prece od njihovog zdravlja, ali eto... kako hocete. Ja podrzavam zahtjeve, ali ne podrzavam to sto ste poveli i djecu sa vama.
hahaha bigbang nemoj da ti promakne koji komentar da ne puknes minus, idi sve redom, znas kako me pogadja svaki minus od tebe hahahah
Koji idioti od roditelja... nije svacije ni da djecu ima
mama ti idiot očigledno, prasac jedan vlaški usmrdjeni!Pravi si indijanac,hajduk,hajdučija navikla po šumi pa nije čudo što se divi indijancima koji su takodje šumski narod.
kosovar ako budes bezobrazan ima da ti uputim dacica na kosovo :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ahihihihhihihhihhihihihiiiii.........