Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ti ipak bez Drine nemozes,dze se rodis to ti je.
Fakat upravu si.
Ha ha, ljudi, borimo se s Islandom za članstvo u EU. Situacija i nije tako loša kakvom se predstavlja.
Ko si da si to za otkazivanje gostoprimstva ti ima mjesta,mada jarane u to nevjerujem da ce se desiti.Ko ce stisnuti g....u pa otkazati tako nesto,ma nema tih m..a ovdje.Pozdrav tebi i tvojima u EU.
islamfunda, trebalo bi tebi i takvima po metak u glavu podijeliti stoko jedna. Da smo narod kako treba, jedne noci bi vas nestalo vasljiva bradata gamadi. Nazalost, glupani popud tebe i Harisa i Tihica vas vole zato jer su glupi, a ovi majmuni poput Dodika vas vole zato sto unistavate Bosanski ugled.
fino zboris..ali ti izgleda ne citas stampu...da ce te izumrijeti za jedno 500 godina..zato fino nadji sebi postenu zenu i pravi djecu,,,ostavi se interneta,jer u protivnom prije ce biti kao nokia,nego li do tokia....joooooj sto mrzim nacionaliste....grrrr..av,av.....
Srbija do Tokija !
al se smara sa ovim bezviznim rezimom reko bi covjek ljudi puni kesa samo putuju kriva je nasa vlast i one peticije i gluposti sto se pisu dodju samo kao promocija tih sto to organizuju ne odlucuje tu skupina seljaka vec se tacno zna sta se treba uraditi da bi dobio bezvizni rezim normalno da albance neces pustit zna se zbog cega i ove nase nepismene seljake koji veze nemaju o vodjenju drzave
A koji ćeš nam ti kua u Sarajevu da prosipaš šarene laže.Idi u Beograd kod svojih kompanjona na dobre čvarke i pasulj sa slaninom.
Da sam ja umjesto bosnjackih politica na otvorenoj sjednici Parlamenta BiH lijepo bih ustao i izasao iz dvorane kao znak protesta i ignorisanja ovog papka pod imenom Olli Rhen.Kao znak ignorisanja i njega i njegovih naredbodavaca koji se kriju iza imena EU.Iako imam pasos jedne zemlje clanice EU,potpuno suosjecam s bosnjackim narodom kojeg su ovaj papak i njegovi naredbodavci osudili na GETO i tamnicu,A srbijicu kao tvorca svog balkanskoga zla,zajedno s genocidnim hinjavcima iz Crne Gore,nagradili.Nije li danasnja presuda haskoga tribunala papcima Lukicima dokaz ovoj tvrdnji.
Kad ste vec rekli o cemu ce govoriti, ne mora on ni dolaziti... već znamo sta ce reci.. SARADNJA, POVJERENJE, EVROPSKA BUDUCNOST, EVROATLANSKE INTEGRACIJE, BLA BLA BLA... Dodji više sa konkretnim stvarima i mjerama, ako ih nemas nemoj ni dolaziti nego zazmiri da se popucamo ko ljudovi
Nek ide pravac u SRBIJu pa nek tamo slaviiiiiii!!!!!! Šta traži taj taj eVROPLJANIN........... ... .. . u podjeljenoj BIH. Svaka čas naši HOĐĐĐĐICCCEEE I SULTANI....... ITD........
Komesar za prosirenje,cega ba,krvnih zila....jooooooooooooj..grrrr...av,av..izludio sam vise od ovih politicara..av,av,av.....grrrrrrrrrrrr--gotov sam se otkinuo sa lanca..
U Srbiju prvo i dolazi i to 22. jula :)))) Dobro dosao Oli! :))
idi u Srbiju....jeb\'la te ona...