Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srbine ultrakonzervativno ucenje o krscanstvu je propagirao Pavle koji je preselio u vjecna lovista nedavno.
@coco To znaci da ste spremni za prelazak u K/Hriscanstvo gosp. Coco? Protestantizam spada u grupu ultrakonzervativnih ucenja o Isusu, Starom i Novom Testamentu. Vas, Pipo
Mozda ih Weberova radna etika podstakne da pocnu nesto raditi. Mada su po dokumentima svi invaliti , nadam se da je ostao bar netko zdrav. Nece drzava dugo opstati budu li svi na socijalnoj pomoci i laznim invalidninama.
Nadat se da ce muslimani nesto naucit od protestanata. Najbolje bi bilo napraviti neku sintezu protestantizma i islama i napraviti Bosansku Protestantsko Islamsku crkvu.
Jako interesantan i pozitivan susret!SAMO TAk BiH4EVER!