Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevski ima najvise koristi, odera ledja ostalim kantominma u FBiH...
znaci ostalih 8 kantona nemaju nikakvu korist. nikakvu. a sad pogodi koliko koristi ima Unsko-sanski od tih autoputeva.
Tuzlanski, Zapadnohercegovacki, SBK?
Davno su na klixu rekli: 'Ne mogu Goražde i Tešanj izvesti, koliko Sarajevo može uvesti'.
Da, inace sto Sarajevo uvede sigurno i samo pojede! Na policama prodavnica u Tesnju i Gorazdu nalaze se 100% domaci proizvodi. Ccc
Jasno kod dan. navodno ništa ni od kog ne dobijaju osim što dobijaju više nego uplate u zajedničku kasu. Isto ubleha kao i Sarajlije koje niti šta imaju niti šta proizvode ali im, eto, pripada. Još malo i gotovo.
@dis Moraš se prethodno informisati a ne samo čitati komentare. Uostalom zašto bi ti znao šta sam napisao, nije to za svakoga.
Grivalji iz SDA, i givikt bi pokvarili!