Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
užasa od države... s 20 koza možeš živjeti kao doktor, a sa 150 poslanika kao prosjak
Sve su krivi seljaci : jedni što su posjekli svu šumu pa nam se ovo dešava a drugi što se u poslaničkim klupama "ovako" bore za građane BiH. Nagradno pitanje za čitaoce: Navedite jednog seljaka koji nema "motorku" i jednog poslanika koji nije nikog zaposlio u vlasti ili kakvom JP.
http://www.youtube.com/watch?v=MUQ1TkACn4A SAMO OVO NISTA DRUGO
Pod hitno donijeti prijedlog zakona, a odmah uzeti pauzu koja jos traje ?????!!!!! bilo bi smijesno da nije tragicno.
Mi nista nemozemo uraditi da otjeramo ili natjeramo politicare da rade svoj poso.Jedino sto nam ostaje je da molimo boga svaki dan,da MMF stane na nasu stranu i bar do oktobra neudjeli kredit ovom olosu.Tada cemo moci da natjeramo i otjeramo ovaj sljam.
nemojte naglit samo polahko odmorte malo mamuli vam klosarsku
OSTAVKE !
usvojili su zakljucke, a ja sam usvojio zakljucak da nam nema pomoci..
I tako, valjda naši unuci dožive usvajanje zaključaka rasprave ove prirodne katastrofe, pa da onda ti neki budući vijećnici (vjerovatno potomci današnjih vijećnika) mogu opet preći na diskusiju o implementaciji presude sejdić-Finci
vjerovatno su se dogovorili.ko koliko moze krasti :)
Nasi poslanici su najveca posljedica katastrofe