Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalite se SDA.
brao Frank...čoek se mora sam za sebe hrmbat...kod nas svi nešto čekaju, nešto se nadaju, a život letia i svi bi neki gospodski posao i to preko noći, eo ja imam diplomu oko 3,5 godine i radim van svoje struke, polako doće vrijeme, treba bit zadovoljan :)
Frank auuu otkud ti danas slobodno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
udri pendrekom bagru seljacku... kad se glasa za 100 maraka sve je lijepo, a kad se sjete sta ce naredne 4 godine eto ih na ulicu
nisam to rekao zato sto su svi glasali za sda, nego iz razloga br. 1 - jer NISU izasli na izbore, br. 2 - ponistavali sami svoje listice i br 3. - ne razumiju da su izbori jedini demokratski nacin na koji sebi a i drugima mogu promijeniti bolje sutra. a to sto je pola drzabe nepismeno ne amnestira pismene da ih upute bar da glasaju i da izadju na izbore. ja sam rekao, od sada na koje god proteste budem mogao doci, doci cu, al da udaram demonstrante, u kordonu sa policijom.
aaaa ljudi,pa nisu jos ni u fotelje sjeli Vi se zalite,sacekajte polako bice vremena da se zalimo i da kukamo...
ja da sam bakir sad bi ove ovce dobro izdegenecio, specijalce na ulicu I udri bagru
e moj narode, kakva vlast?? vlast je tako organizovana da im je isplacena svaka dnevica, topli obrok, plata, socijalno..a za narod??? kazu u vladi " a koji narod???"
Treba sačekati formiranje nove VLADE. NETREBA PROTESTVOVATI ... ja vjerujem da će sve biti mnogo bolje, da ćemo biti sretni, veseli i da će sve krenuti NA BOLJE, onako odjednom... vidjet ćete... jer N A R O D Z N A. najbolje.
hahahhaahhaahahah... http://imagizer.imageshack.us/a/img90/606/bakirzlatnekasike.jpg
Znaci setaj tamo, pa se vrati i obrnuto. Sastavi ti njih buraz. I to da dodju 4-tvoro u jednom autu iz Sarajeva. Ako vidis da su prazni auti, znaci nisu potrebni i BENZIN. Za te kurvine sinove podrumske sam ruku dao !
Sad ce bake da vam dodijeli svakom po jednu vrecu MEKINjA i razlaz.
ako nastavite ovako da rusite svaku vlast, majke mi izbori ce da izgube svaki smisao.
samo vi dajte glas baketu bice sve dobro
Kakvi problemi nema problema vozi kuci sram vas bilo kako mislite jos 4 godine cccc .pissssssst, Sta ste trazili dobili ste tisina uzivajmo u bjedi !!!
Imam dilemu,pitanje za ove iz SDA. Dali u brojku od 100.000 radnih mjesta ulaze samo novozaposleni,ili ulaze i ovi radnici?
Ma nisi me shvatio.Mislio sam, ako je 100 000 novih radnih mjesta plus ovi radnici ,pa da opet ljudski glasam za SDA
joj dobar hahahah
strajkaci su priprijetili vladi ako se situacija ne popravi da ce na slijedecim izborima opet glasati za njih hahahaha
Haha, poruke im! Čuj Vlasti riješavati probleme??? I još dodali:"Ili je neće biti!" Pa izmanipulisani niaivci, izabrali ste vlast, nije se još ni konstituisala, a vi joj pritite! Šta ste radili 12.10.2014.g.???? Ne izlazite više na ulice, nemate pravo! ššššššš
Kad se formira vlast, sve će se riješiti.
ma ko vas j*** i vas i protestebirali ste sad crknite
ja sam rekao svoje