Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboli Valentina desno jaje i za referendumom i za nama.
NEEEEE,referendum ima da se odrzi,mi u KS-u vec organizujemo inicijativu za stampanjem listica jer im cik ne daa listice,tacnije radi se o inicijativi pokrenutoj po djecijim obdanistima KS gdje ce nasi malisani imati priliku da pokazu svoju kreativnost,na papiru a4 formata ce flomasterima pisati jedno da i jedno ne,tako da sta god sutra glasaci zaokruze ce biti priznato 100%,na prebrojavanja ce biti zaduzena djeca iz djecije igraonice "Bambi" a rezultate ce ozvaniciti clanovi skud uz gusle
od vas se i ocekuje da djecu umjesate i u referendum, kao prosle godine kada su vam djeca strajkovala po parkovima...
@skywalker5 neeeemoj places bebo bit ce jefejendum
I ja mislim da Dženifer Lopez ima dobru gizicu, pa kakve fajde od toga šta ja mislim...
Halo ba OKANO, nije tvoje da misliš,već da glasaš ZA i PROTIV!
e nesposobnjakovici jedni jyebo vas onaj ko vas je izabro..samo vi očekujte nesta da vam neko drugi uradi
Hoce- izrazit ce zabrinutost ko i uvijek.
pitam se da li nasi politicari sami mogu rijesit situacije ili samo kukaju inzku zabrinjavajuće je to sto samo prede u prazno a hvale se da znaju sve
Misliti i cvece brati je isto...
Heljp Incko, heljp NATO, heljp USA... Pizdurine balijske
@weasel Kmeeeee
@heljp putko pliiiiizzzzz pobise naaaas jajare vlaske cobanske
da mi je inckovu platu do penzije. ili bar par mjeseci...
nikad a mozda ni tad!! zabranit ce samo onda kad se pokrene procedura s kojom ic do kraja i kad bude doslo 5 do 12, kad u optuznici za negiranje zakona bude citko stajalo ime organizatora!!
Mislim da ce se Insko strasno zabrinuti.
i popiti jednu..... dvije..... tri.... da se smiri ;)
Mihnet misli .... LOL
Ne moze nikakav VP vise nista zabraniti Srbima. Jos bolje da ga zabrani pa kad ga odrzimo bice mu jasno da je za nas on niko i nista. Gnjida Austrougarska.
koalicija Kredit.