Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamu nemam poginula hvala cetniku!
jebem li ti tita i partiju
Evo procitajte na forumu www.usus.ba teme su: USUS( prva tema) i opste teme TAMO PISE KAKO SU AMERIKANCI NAS UCIJENILI TE KAKO SU HJTELI DA CJELU KASARNU KUPE I DA STAVE TAMO EUFOR TE KAKO SU HTJELI DA NAPRAVE AMBASADU U BEOGRADU A NE U SARAJEVU! MOZE SE ZAKLJUCITI DA SU I NASI POLITICAR PODPLACENI!
ma blago se tebi ti si u americi zivis tamo studiras i nama nesto pametujes! SRAM TE BILO ISTI!
a kad su ameri rokali cetnike oko sarajeva niste tako pricali, picka vam materina nezahvalna. i jos ovi iz studentske organizacije sto seru a znaju da se oni nista ne pitaju, samo nas brukaju pred svijetom. neki bi marsalku rado vratili jna ili scg ali fala bogu pa ce je ameri kupiti i zavezati gubicu svima. i ne serite sa tim protestima. bolje protestvujte protiv korumpiranih profesora i nezaposlenosti.
Koja ste vi veza
vo vam email od gospode koja se sjetila dati prjedlog ambasadi za prodaju marsalke! [email protected] PISTIRE NJIMA SVOJA MISLJENJA!
vo vam email od gospode koja se sjetila dati prjedlog ambasadi za prodaju marsalke! [email protected] PISTIRE NJIMA SVOJA MISLJENJA!
HALO, STANI MALO! AMERE NE TREBA NI ZA STA KRIVITI. ONI LOVE U MUTNOM I DOK JE BEKANA, BICE I KURBANA. TREBALO BI ONE KOJI (AKO) ODOBRE OVU PRODAJU, NA BANDERE ISPRED SKUPSTINE OBJESITI (I TO ZA JAJA). MATER IM FASISTICKO-NACIONALISTICKU JEBEM!!!
Ma nasu vladu mozes podkupit kao kurvu. Ne brinu se oni o narodu vec svom dzepu. Ali kad pogledas politicki na ovu situaciju, koliko god se mi protivimo, bolje prodati Amerima nego Britancima i Francuzima.
Daj Boze da se ista moze rijesiti i da studenti i cijeli gradani bosne, mogu promijeniti misljenje nasih guzonja. Ali, na zalost ne mozemo zaboraviti kome oni to prodaju: USA-u. Bojim se da oni sta zele u Bosni to i dobiju. Ovo okupljanje u Domu Parlamenta je samo kao neka "demokratska procedura", da izgleda kao da su nasi guzonje na neki nacin donijeli odluku o prodaji. Cini mi se da je odluka donesena: SAD je rekla da hoce Marsalku i to ce na zalost dobiti. Ali ne trebamo zaboraviti da ako se puno gradana bude sakupilo i ako uspiju dozvati paznju medijima mozda ce se moci nesto promijeniti. Narode navalimo i to zestoko, pokusajmo promijeniti nasu buducnost.