Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja Volim Srbe, jer Srbi su nebeski narod, Srpska civilizacija je najstarija na svijetu, starija i od egipatske i od kineske, i od civilizacija u mezopotamiji, ustvari svi narodi su nastali od Srba, svi su prije bili Srbi, cijelo čovječanstvo je nastalo od Srpskog nebeskog naroda, i zato će Srbija biti Velika, veća i od matere Rusije p.s. papa Franjo je Srbin, samo se pokatoličio
Ako taj WHBI odred stvarno toliko želi ratovati u ratovima u kojem musliman puca na muslimana pa brate svi ćemo dati po 10KM da ih sve "***rtujete" u Siriju i ostale njihove Zemljepo želji, samo neka idu odavde i nek ginu glupani, on ima 19 godina nije nikad ni prošeto majmuna a priča o ratu.
OOo pa zar OHR jos radi u BiH, pametnije vam je da se pobrinete i rijesite problem roditelja i djece iz Konjevic polja!
Koja su zaduzenja i ovlasti OHR i zasto oni dobijaju ogromne plate, pitam se?