Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
N.A.J.E.B.A.T ce ovi SDAovci uskoro i to dobro !!!!!!!!!
SDA. Dabogda vam se vratilo sve sto ste ucinili ovom napacenom i opljackanom narodu. Bakire, gdje su babine zlatne kasike, a koje je on obecao borcima??? Jesu li one namijenjenje samo vama i vasoj skorojevickoj SDA kvazieliti.
Zahvaljujuci se lagumdziji i tihicu GENOCIDNA TVOREVINA PLANIRA i HOCE TAKTICKI PERFIDNO POSTAVITI GRANICE PREKO ENTITETSKIH LINIJA i POPISA STANOVNISTVA PRIJE SECESIJE ! Patriote RBIH-e i pravi Bosnjaci PO NIKAKVU CIJENU pristati na ovo, PA ZAR niste shvatili i konstatovali DA SU NA SVE NEVLADNE ORGANIZACIJE OVOG TIPA POSTAVLJENI EKSLUZIVNO GENOCIDASI SRBI !? PROBUDUTE SE IZ INERCIJE i SLJEPILA dok nije KASNO !
Zaista mi je žao što ti je trebalo toliko vremena,ponašanje MZ za vrijeme AGRESIJE i sam NAMETNUTI D.ugovor su ukazivali na ovo što će nas zadesiti, a to je pokušaj RAZBIJANJA BIH,međuti na njihovu žalost to NEĆE PROĆI jer će se i sada kao i ranije naći oni koji će znati odbraniti SVOJU JEDINU BiH!
Zlaja još nije potpisao trci entitet ( ne kažem da neće) , ali je fakat da je Alija potpisao RS. Glup si pravo!
Joj glupana,pristali na 24 % teritorije
Od rata odbijam prihvatiti "teoriju zavjere" tzv. MZ. Stvarnost me demantira, sve vise i sve otvorenije. Ako OHR ponisti dvotrecinsku volju bosnjackih delegata bit ce to konacno i otvoreno pokazivanje pravih namjera Zapada prema Bosnjacima
@Istina, Eh, jeste je odbranili u MP3 vaš SDA i svi ostali!
Stranci iz MZ: Strane ima da se dogovore i kako im bude biće im. Pfuj!
PATRIOTE DRŽAVE BiH Pale su sve make,Međ.Zajednica u svojoj nakani da RAZBIJE DRŽAVU BiH,režirala je putem CIK-A (500 000 nevažećih listića) izbore i postavile ove POSLUŠNIKE(ŠĆEPU i SLUČAJNOG)!
NE MOGU DA NAPRAVE CESTU ISPRED OHR-a NAJGORA ULICA (PRILAZ) NA SVIJETU NA KOVACICIMA!!!!!
U rusenju drzave BiH ocekujem vecu pomoc od ohr i mz
NjKV Princ Prijestolonasljednik zadovoljan što su Bosanski politički lideri poslušali prinčev savjet, te putovanjima u Brisel na različitim letovima te slanjem zamjenika koji nisu rođeni na tzv. "okultne datume" niti im zbir cifara godina starosti daje takav broj, pokvarili krvavi plan Crkve da ih pobiju obaranjem aviona kao u slučaju predsjednika Makedonije Trajkovskog. Nakon otkrića najnovijeg krvavog plana terorističkih odreda smrti Crkve tzv. "Jezuita" te na osnovu i brojnih drugih primjera (datumi ratnih i mirnodopskih masakara, atentata, itd.) koji zajedno ne ostavljaju ni najmanju sumnju da su Crkva i njeni redovi zapravo najveća teroristička i organizovana kriminalna skupina u historiji te kao takvi i nepremostiva prepreka razvoju pravednog i naprednog čovječanstva, Rimokatolička crkva i njeni redovi kao i maskirne organizacije poput Iluminata moraju biti odmah zabranjeni i zauvijek raspušteni, a lideri krivično gonjeni. http://fb.com/BosanskaKraljevskaPorodica
Leka duso Zlaja gazi sve nase zrtva i pristaje na 24 %,bit cemo ko palestinci
eto nek si se ti usrećio sa sda u Mostaru, nemate ni izbora kad sav normalan svijet a ne šta drugo. ako je za nas tunel, za vas su dvije zaraćene obale. glupi nepismeni narod
Avaj, mogli biste nešto i poduzeti preplaćena gospodo. Konačno zaradite ogromne plate i uključite se već jednom...
E raja da znate gotive komentarisat s novog dizajna :)))