Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ni na šta reagovao ovo je njihova zajednicka igra kontaju mi ne vidimo jbt
ma šta se više pres.eravaju iz rs-a! ruše državu od koje najviše oni imaju koristi! koliko ih radi u zajedničkim institucijama, koliko ih je tu na rukovodećim radnim mjestima sa platom od cca 3.000 KM, koliko ih radi po bankama u sarajevu, ambasadama! koliko su tendera njihove firme po samo po sarajevu dobile! pola entiteta im preživljava od love iz sarajeva!
Srbi vi ste nasa regionalna parada ponosa!
kako sam prevrcem i valjam sa mladim janjarkama.cudo zivo,sto vole sve neobrezano!
@primer a to si ti dete Turčina i srpske snajke začeto, prve bračne noći , kada je BEG proveravao nevinost mlade pa je tako \"proverenu\" predao tvom ćaći na dalju upotrebu. cccccccccccc
PROSECAN SRBIN JE VISLJI OD VAS MUSLJI JEDNO 20CM,A PROSECNOG TURCINA PO 30 CM. BITNO JE DA VAS MOZEMO PROVALITI NA KM,ONAKO DEZMEKASTI,MASNI,MALI,SA CUDNIM OBLIKOM GLAVE,NEKIM POGLEDOM KOJI JE POTULJEN...VALJDA OD VEKOVNOG STIDA ZBOG PRODAJE VERE ZA VECERU DEGENRACIJA JE I DALJE OTISLA STO ZBOG INCESTNIH VEZA KOJE ISLAM PRAKTIKUJE,STO ZBOG VASE LOSE VERE.
moje misljennje ovo nije dovoljno dok se god ne dodik nesmjeni ova rezolucija nije dovoljna jer dodik nastavlja gdje je karadzic zapoceo.
dobro si rekao:\"..prelijepom BOSANSKOM gradu\"
Jesi to ušao u kuću, da te ne mami miris krmetine s vana? Koliko se pečenica danas okreće u prelijepom bosanskom gradu Zvorniku?
reci ti nama kolko košta metar drva
uzmes 100 turaka iz ankare i 100 srba iz beograda i pomjesas ih i vidjeces da su to isti ljudi nevjerovatno slicni cak nepostoje dvije slicnije nacije .... ides dalje uradis im nalaze krvi dnk ili bilo cega uvidis zastrasujucu slicnost-poklapanje preko 80%....... i na kraju za one koje nisam uvjerio neka pogledaju obicne fotose reprezentacija u bilo kojem sportu u bilo kojoj konkurenciji vidjecete da su isti ..... nepostoji slicnija nacija..... a ja znam zasto je to tako :)))))))))))) a znate li vi srbi zasto je to tako ;) pozdrav iz Zvornika prelijepog bosanskog grada na obalama Drine
Dug je trebalo da se reaguje, bonsak ovlaštenja skupljaju prašinu
Sta muslimane boli briga za tudjom imovinom
hahhahahahahahahaha,,jašta,,,sve protiv RS Vam je pozitivno,bagro guznocrijevaška blistoistočno najnovije pazarska!
@YU-Star - ja bi samo me strah da ne okotim još jedno