Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jado balavi, samo da znaš da te djelatnici SIPE pomno prate.... Tvoja IP adresa dobro im je poznata, pa se nemoj iznenaditi ako ti onii sa čarapama na glavi zakucaju na vrata, zbog \"širenja mržnje na nacionalnoj, vjersoj i rasnoj osnovi\"... Ali, ne brini, dolazit ćemo ti u Zenicu u posjet.... Kažu da tamo ima neki crnac, veoma obdaren, i svi novi koji dođu moraju kod njega na \"ginekološki pregled\"....jadna li ti majka....hahahahaahahahah
vraze mali nestasni sad si me razljutio osveta fratra ce biti strasna znas ti dobro kakva a prije toga terapija tablete poskokadon i 10x ponavljati Zlaya je Tito Zlaya je Tito Zlaya je Tito Zlaya je Tito Zlaya je Tito Zlaya je Tito Zlaya je Tito Zlaya je Tito Zlaya je Tito Zlaya je Tito
S.M.R.T. unitarističko- reketaško- fashističko- crnokošuljaško- mesarsko- staljinističkoj politici Zlajoglua Gulagumdžije i njegove bande koja je, uz blagoslov veleposlanika MajMoona, izvela državni udar! SLOBODA HRVATIMA!
S.M.R.T. unitarističko- reketaško- fashističko- crnokošuljaško- mesarsko- staljinističkoj politici Zlajoglua Gulagumdžije i njegove bande koja je, uz blagoslov veleposlanika MajMoona, izvela državni udar! SLOBODA HRVATIMA!
Gospodo, napravili ste državni udar. Još imate zaštitu Amera ali da li to oni opet rade po sistemu \"zavadi pa vladaj\" ili žele rasturiti ovu državu... To ćemo uskoro znati... No ovo što se dogodilo ne ide u prilog niti jednom narodu a pogotovo ne Bošnjačkom. Ne ruše Hrvati državu i Federacju već vi i SDA! Isprani su vam mozgovi... To što se već poznaje skora odluka Ustavnog suda u korst Platformaša i što je već Incko trčao kod sudaca ne ide vam u prilog. Uspjeli ste skoro uništiti čega su vam puna usta (BiH) i to će biti vaša odgovornost a ne Hrvata i Srba. No kada progledate biće kasno. Tako je radio i Milošević, imao je i on svog Sejdu, pokušao je minimizirati i narode i države, samo Srbi su bili superiorni, samo su kao oni voljeli Jugoslaviju... pa pogledajte kolika je Srbija!
Opet nisi popio svoje tabletice \"poskokadon\" koje ti je propisao lijecnik. Zar zelis da te fratar opet primjereno kazni zbog nestasluka?
-Pa Cuke imaju bolji PEDIGRE u svijetu ,nego ovi nasi Covicevi hercegovci,
Ps i niste vi nikakvi hrvati vec BiH katolici iliti sokci ........a vi konkretno kra-de-ze smr-adez !!!! SIKTER......ps papci koliko ste planirali akciju.....ima li jos koji isfrustrirani stakor da spomene Zlaju lol !!!!!! Saka kvinsliskih stakora........
Pateticni ste stakori !!!!!! SIKTER
S.M.R.T. unitarističko- reketaško- fashističko- crnokošuljaško- mesarsko- staljinističkoj politici Zlajoglua Gulagumdžije i njegove bande, SLOBODA HRVATIMA!
S.M.R.T. unitarističko- reketaško- fashističko- crnokošuljaško- mesarsko- staljinističkoj politici Zlajoglua Gulagumdžije i njegove bande, SLOBODA HRVATIMA!
S.M.R.T. unitarističko- fashističko- crnokošuljaško- mesarsko- staljinističkoj politicu Zlajoglua Gulagimdžije i njegove bande, SLOBODA HRVATIMA!
Ma naravno da oni \"poštuju\" institucije ? Ali ako se Ustavni sud proglasi nenadležnim šta onda ? Dali će vrijedit Odluka CIK-a ili će SDP priznat SUD samo svoje partije ?
-Jos se ne vide pomaci,niko i ne pokusava da Covica i njegov HDZ-margionalizuje na politickoj sceni....!
Zakristala predsjednica bivsa; oj pomozi brate moj Barisa; Hoce Zivko sluzbe da me rjesi; ko ce Borki dusu da utjesi; Sta cu sada kukala mi majka; kakva nas je ovo zadesila hajka; U to Dragan zapomaga gorko; ne daj stembilj sestro moja Borko; dok od tuge ostaje bez zraka; tjesi sina iz prvoga braka; Suzno lice mali Bozo brise; gleda tatu kako mu izdise; Klice Niko sin iz drugoga braka; bjezi tajo s tetkom prije mraka; Bjezi tajo stricu iz Laktasa; cak ni Lijepa vise nije nasa;