Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
p i c k o jedna licemjerna, ovakvih nije bilo do 1993.
Mevlida treba staviti u Vladu, kad može Lojanović, organizator atentata u Zenici na Ivu Tadića, što ne bi mogao i Mevlid! On je bar dvojicu ranio, a oni se prosuli u Zenici. Pa šta bi falilo da se i Turkovića stavi u vladu??? O Topaloviću, koji je p.o.b.i.o one Anđeliće u Kostajnici da se i ne govori, njega treba za premijera!
JEDITE GOVN.. i idite iz bih. marš stoko trebo je po vama rokat
Bacanje prasine u oci kad svi znamo da je sve povezano s nakaradnim sistemom. Drzava je zakazala. Religijski / ne vodi se racuna ko nam sve djecu uci. Skola / gradivo je prilagodjno da bi odgajalo buduce ekstremiste, Socijalno politicki faktor / nezaposlenost i zatvaranje ociju pred spoznajom ko sve finansira ovakve i slicne pokrete, i na kraju ZDRAVSTVO i zabrinutost kad izadjemo iz kuce hocemo li se sresti s jednim od mnogobrojnih umobolnika koji slobodno secu gradom i drzavom.
Ma da, ovo je nevina djecja igra. OHR sve zna.
ampak je dodik , diktator i terorista.! dodik je terorista i fasista.!
OVO JE ORGANIZOVALA SERBIJA UDBASI KOS-ovci DACIC i BORIS TADIC...!!! SERBIJA JE OVIM AKTOM POCCINILA AGRESIJU NAD AMERICKOM AMBASADOM I BIH-OM...!!! SERBIJA JE TERORIZAM...!!!
Ovo nije \"INCIDENT\",ovo je teroristički napad!!
pa jedino sto radite je \"osudjujete\" hajde majke vam jal uradite nesto pametno jal goni te se iz ove zemlje....
s-kci i vlhovi ne srte, vi nemate pravo da tupite o terrizmu, moralu i sl. pa nema vecih traktorista od vas. haj sad mrs pizd vam mtrn.
TAKO JE, OVO NIJE STVARNO STANJE. STVARNO STANJE JE PUNO GORE !!!
razapnem ti majku ....
@-@axa 28.10.2011. u 23:48 Istina da oruzane snage nemaju toliko vojnika, ali je razlika izmedju NJIH i NJIHA. Tzv ORUZANE SNAGE BiH su pod kontrolm OHR, RS, NATO,EU itd. itd. Ovi o kojima ja pisem su van legalnih kontrola i nema pravila da bi postao clan sto ja mislim da ova sto je rekao 50.000 da nisu tacne, ja licno mislim da ih je 3-4 puta toliko, mozda i vise
Ovi iz OHR-a su gori od ikakvog vehabije. \"Narode , nije istina ono sto vidite vec ono sto vam mi kazemo\".
Jedino mu zamjeram sto je ranio nase ljude a ne amerikance koji su nam kako kaze onaj konj Bakir \'prijatelji\' jer su zaustavili rat kada smo vracali teritoriju u nase ruke.nisu oni nama prijatelji to je nacija ubica i pedera.Ne podrzavam terorizam ali ne volim ni amerikance nabijem i njih i one koji ih podrzavaju
E jes ga usra sad jarane pa Oružane snage BiH nemaju toliko vojnika! De malo manje posjećuj portale iz RS-a i Srbije svega ti!
Saopštenje OHR-a je i pored ovog žalosnog incidenta na mjestu! Nije pravedno a niti istinito da zbog maloumnih pojedinaca kao danas od Bosne pravimo Irak, a od Sarajeva Bagdad(mada to paše dušmanima Bosne a i islamofobima)! To jednostavno nije istina! Ono što sam ja danas mogao vidjeti na snimcima je to, da taj Jašarević nikako ne djeluje normalano niti pribrano(kamoli organizovano)! Hoda po sred ceste sa kalasom, galami, urla... i šta sad? Sad su svi muslimani fundamentalisti a brade teroristi. Dajte molim vas... fair play!