Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je ovaca bice i vune.
Nije tema o Apple korisnicima.
Cuj ovih napacenih jada koji imaju kompleks nize vrijednosti pa moraju udarati na one koji zarade novac i priuste sebi neko od cuda najvrijednije kompanije na svijetu
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Jel plakat donio legalni ili nelegalni taksista?
Vikend reklama na klix.ba :D Posjetite novu, domacu zabavnu stranicu sa mnostvom GIFmuzike. http://bit.ly/GIFMUZIKA
LOPOVE,VRATIT ĆEŠ PARE.....
Sutra u 13 h ispred Skenderije Nazif Gljiva ce odrzati presskonferenciju,na kojoj ce saopstiti TACAN (TOCAN) datum povrata novcanih sredstava svima koji su kupili karte za BH OSKAR,koji ce se odrzati ponovo (nadamo se uspjesno) u toku iduce 2014-e godine,s napomenom da svi koji sada izvrse povrat novca,nece imati pravo kupiti kartu za BH OSKAR iduce godine,te nece imati priliku da prisustvuju najvecem spektaklu u BiH.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
nisu krivi ljudi toliko im je data pamet,ova Bosanska luda glava ja bih ga u usta gađao cipelom ,da mi je ovo uradio a možda i nečim drugim ,jao koje ublehe haraju ovom Bosnom.
Najveci kompozitor svih vremena... Onda sam i ja astronaut :D
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Nemoj slušat što ti kažu lideri i vođe nemoj slušat što ti kažu popovi i hodže samo đerdan na radiju ti odvrni jače i poslušaj Gjivine tiražne pjevače jer Nazif Gljiva je strah i trepet za kompozitore sve Diskoton, Jugoton traže ga svi čak Diskos i PGP he he jer Nazif je doktor za pjesmu i igru i nije član stare birokratije kroz stihove svoje najbolje kaže program svoje političke partije Nazif, glj glj Nazif, glj glj Nazif Gljiva glj glj To je čovjek pošten i kada je kući to je čovjek pošten kad je na terenu za dvadeset godina svoga zlatnog braka nijednom nije prevario ženu Nije dobro Bijelo dugme nije dobra Katarina šta je dobro šta nam treba Nazif, Nazif, Nazif Gljiva Gljiva, Gljiva, glj glj
"U policiji su nam rekli da će napraviti tužbu. Stvarno ne znamo kako i šta dalje", kazala nam je još jedna građanka.... Draga gospodjo, potpuno Vas razumijem, ni ja ne znam kako cu nastaviti sa zivotom, sta da radim, kako dalje, kako..... budim se u znoju, sanjam da sam na muzickom bh.Oskaru, gubim razum... zar je moguce da je propalo, da ga nema... Nazife, Nazife, sta nam uradi!
Prije je krao po tramvajima,šibicario pa misli može i na veliko,za*** si se majmune ,nemoj se čuditi kad ti neko baci "koktel" zbog 10 km-ova budeletino jedna.
otiđite mu na vrata, papak živi na Ilidži, na Velikoj aleji pa ga sačekajte da dodje kuci...
Treba mu baciti koji molotljev koktel na kuču auto i halaliti kartu pa nek onda zajebava raju papak sa dna kace
Bas super sto se o ovome ovako javno govori, a sto se suti o tome da Toplane uredno svaki mjesec naplacuju grijanje a ne isporucuju potrosacima iako je sezona uveliko krenula, to nikom nije bitno izgleda.
Najavljuje Nazif u nekoj emisiji svog sina i kaze :"U zivotu nikada nije prolio NI SIRCE - dame i gospodo, Emir Gljiva Mirce."
gospodne nazifa kolkokosta jean oskar volab ga imat
Sanja imam ja dobrog Osk0ra :P
sibicar povecao i kuglicu i kutijice! :D
Profesor dr. Zgembo Adislic u dnevniku o Nazifu Gljivi: Dr. Nele Karajlic: Profesore Zgembo kako vam se svidja ovaj Nazif Gljiva? Profesor Adislic: Babo kupio pun kamion stocne hrane. Izanjmio kamione, iznajmio kamione. Rambo Amadeus i Elvis J Kurtovic o Nazifu Gljivi: Nemoj slusat sta ti kazu lideri i vodje. Nemoj slusat sta ti kazu popovi i hodze. Samo Djerdan na radiju ti odvrni jace i poslusaj Gljivine tirazne pjevace. Jer Nazif Gljiva je strah i trepet za kompozitore sve. Diskoton, Jugoton traze ga svi cak i Diskos i PGP he he he he Jer Nazif Gljiva doktor za pjesmu i igru i nije član stare birokratije, kroz stihove svoje najbolje kaže program svoje političke partije. To je čovjek pošten i kada je kući, to je čovjek pošten kad je na terenu, za dvadeset godina svoga zlatnog braka nijednom nije prevario ženu. Nije dobro Bijelo Dugme, nije dobra Katarina, šta je dobro šta nam treba, Nazif Nazif Nazif Gljiva.