Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko li samo stoji iza ovih sds-ovaca, soroševo otvoreno društvo ili kissingerov ned?
Otkud ispade ovaj bivsi vadikav.
HDZ će biti uz Mileta na protestima. Osobno štovanje od velikog Jugosl.. Hrvata Dragana Ćovića
Ma Dodik onakav kakav jeste hajvan, ipak je imao dovoljno obraza da skine cipele kad je ulazio u Dzamiju dok onaj 'civilizovani' Vucic u Begovu Dzamiju zagazi u cipelama... e moj Vucicu, pricaj ti price i bajke ali mi svi vidimo kroz te tvoje prica a djela te odaju
Ja ovo cekam ko novu epizodu Game of Thrones-a da izadje na torrentu.
Svi ste vi isti,samo na drugačiji način spakirani.
SSSI - svi srbi su isti - smradovan=sratko=PENISSJEDNIK do-dick=ratni zločinci četnici vučić i nikolić=transvestit cvijanović=krave majkić-pandurević=mladen svinjoglavić=nedonoščad čavić-bosić-tadić.......svi bi danas isto ponovili Bošnjacima i RBiH ono što su uradili '92-'95...................P.S. PENISSJEDNIK do-dick treba biti PENISSJEDNIK nakaradne izdrkotine rs do njenog potpunog uništenja, jer je PENISSJEDNIK najefikasnije uništava
sve je neuspjeh ako glava ne padne. obadvije strane podrzavam. mogu vam ponuditi arsenal mog hladnog oruzja da rijesite svoje probleme.
Mi Bošnjaci iskreno se nadamo da ce Dodik jos dugo biti glavni baja u RS ovo nije sprdnja vec ozbiljn. A mi znamo zasto ;)
Jarane znamo mi Srbi u RS šta bi vi Bošnjaci voleli a te vaše želje samo nas jačaju u uverenju da branimo RS. A vi slobodno nastavite da pjenite u svojih 23%.
@opop a hebe nam se za vama