Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magoda se moze oglasiti samo o cemu ako se sta ima ukrasti, pronevjeriti, utaliti, prebiti zenu i slicno. Sta on zna o kulturi, lik nepismen.
Platis da te je... Moj Bosnjace! Nisi ti za drzave :( ovo otkaz momentalno odgovornoj osobi ili vise njih! Gospodjica Maca pa sad Draza...sts je sljedece? Ratko spasioc ?
Ostavka
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Budite principijelni i podnesite ostavke
I nek neko ovom Uk u kaze da je on premijer , nije opozicija, nije filozof...on nema pravo da misli! On mora da ZNA sve sta i kako, da cjepa..ima tim i pomocnici, oni misle , on ZNA ! Ili nek kaze da nije dorastao pa da neko drugi preuzme
Ahaaa, pa trojanci za fotelju i mamu bi prodali
"- Kako se uopšte odvija proces selekcije filmova na SFF, da li se autori sami prijavljuju ili...? SFF ima sedam selektora (6 selektorica i jednog selektora) koji predano vode proces selekcije filmova tokom cijele godine. Svake godine Festival u februaru / martu objavi poziv za prijave za većinu programskih sekcija, gdje su takmičarske sekcije otvorene isključivo za filmove i autore sa područja jugoistočne Evrope"
Nekakva Andrijana PR, eto nemamo mi svojih PR stručnjaka, jer sa stručnjacima kao što su Andrijana i Jovan dobiješ četnike na crvenom tepihu. Bošnjo najgluplji, mi to svaki dan dokazujemo.
Pod svojih, misliš muslimanskih? Ni trunke prikriveni fašizam. Sarajevo će uvijek biti grad svih građana, za sve ostale, pravac Iran i Afganistan da uživate 'svoja' prava.
I da, kada bi malo promislio glavom prije nego ostaviš komentar, shvatio bi da direktor festivala, a pogotovo PR, ne prolaze kroz selekciju filmova za sve programe, niti ih biraju, pogotovo kada shvatiš da svaki dan ima 50+ različitih projekcija; krivac za ovaj propust je striktno osoba koja je zadužena za selekciju filmova na ovom specifičnom programu.
Ostavke i odgovornost hoćemo
jJovan direktor mora dobiti otakz.U fudbalu ide trener u firmi direktor.Kad firma pogrijesi sankcija je odgovornom licu nece kasirki biti.
Pa sad je očigledno da ovi i ne gledaju filmove koji će se prikazivati nego da je samo novac budžeta i javnih kompanija bitan
Kako mozes biti idiot i pustiti da ovo prođe.
i ti podnesu ostavku jer si jedan od organaizatora
Magoda ostavka. Niksicu sram te bilo kakve nam k.etene uvaljujes.
Jovaneeeeeee crni Jovaneeee ostavka, sta cekas crni Jovaneeeeeeee
Klikse zasto brises komentare…???
Direktor SFF Jovan, PR Andrijana. Eto vam odgovora
Hoce li i njih dvojica ko Isak na proteste sada sami protov sebe :) :). Alan Ford drzava
Nihad Uk i Kenan Magoda. Izdurali smo sve i vas cemo brate. Nihad balavac koji marke nije zaradio u realnom sektoru i Magoda aka volim malo isplehati suprugu. Jos malo vas gledamo, ja mislim jos jedno dvije godinice…. Dobro se provedite
Kakve dvije godine. Ni dana ih vise gledati.
Mito i korupcija. Ja tebi i ti meni. I onda radi ko šta hoće. Bez gubitaka. Kakva podvala. ŠTETA ZA SARAJEVO GRAD.
Podvalili jer su shvatili da mogu jer im je bilo ocito da na drugoj strani nemaju strucna lica koja takve propuste svojim profesionalnim radom otkrivaju i otklanjaju. Nadam se da ce odgovorni izmedju vas sami podnijeti ostavke. Da, bilo kakav komentar je suvišan, i svi mi koji volimo ovu drzavu ukljucujuci SFF smo zatečeni.