Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubo, stolnonačelnik.
Bravo ljubo, mostarski gradonačelniče!
Komšijska solidarnost spasila malu Anidu Nakon nestanka električne energije, većina Mostaraca na lijevoj obali Neretvi ostala je bez grijanja. Tako se i mladi bračni par iz Zalika, Edin i Anela Krpo sa bebom Anidom od samo dvadeset dana, našao na teškim mukama. Sobna temparatura se naglo smanjivala, da bi pred zoru dostigla samo 5 stepeni. Zbog velikih nanosa i snježne mećave, evakuacija iz naselja u druge dijelove grada bila je nemoguća. Komšijska solidarnost došla je do izražaja. Vrlo brzo na vrata je pokucao Admir Mešić, te bebu i njene roditelje Edina i Anelu prenio u svoj stan. Naložio je peć i sa posljednjim zalihama ogrijeva zagrijao sobu u kojoj se beba mogla ogrijati. Sa tranzistora su se sa velikom zebnjom slušale novosti, zalihe ogrijeva su se naglo smanjivale, kretanje je bilo skoro pa nemoguće. Razmišljajući šta i kako dalje, komšije znajući da u njivovom susjedstvu živi novi mladi život, počeli su dolaziti sa ogrijevom, jer je beba morala imati stalnu toplotu.
bo.snjaci mostara samo natalit.etno i opr.ezno...us.tase spremaju plan za mostar i rade na tome, zato budite budni i oprezni u narednih pola godine..
za sve one koji zele da vide i da procitaju sta misle skutori neka obavezno kliknu na ovaj link i neka procitaju nesto sto ce ih ostaviti bez texta http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=32915:istocni-mostar-bez-struje-apartheid-u-mostaru-puse-ko-lud&catid=72:mostar&Itemid=59#disqus_thread
mozete usput i hrvate p,ocistiti da imamo vec jednom cist grad