Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod HITNO OVO UKINUTI!!Traziti legalnim putem da se ukine za sljedece izbori!Da se takode ukine funkcija PREDSJEDNIKA I POTPREDSJEDNIKA FBIH. Staviti samo da se glasa za primjera FBIH i da on bude odgovaran za sva desavanja i odluke skupa sa Vladom FBIH. Doslo bi do ogromne ustede novca, koje bi se moglo usmjerni za sve grane razvoja u BIH. Ja sam licno da se ukinu i kantoni i federacija!!
Evo za one koji ne znaju cime se Predsjednkstvo bavi, kada misle da se bavi unutrasnjim poslovima.
samo me zanima zna li iko od ove trojice veličanstvenih bilo koji zakon, aneks, član, dakle bilo šta, ako znaju treba im dat još 4 godine vladanja, a ako ne znaju odmah ih otjerat, ali sumnjam da znaju, jer se potpisuju naliv perom (da mogu ispravit slovo koje pogriješe).
Jeli na ovom stolu bilo danasnje primanje :):):)
je li im i prije bio ovaj hastal u obliku oktagona ili je svježe nabavljen za sejdića/fincija?
Ivanic: Ok,Chapter 6, open page 27. Bakir please read the 1. paragraph Izetbegovic: Nisam pripremio profesore... Ivanic: In english please! Izetbegovic: Sorry, i not good pripremation book... Covic: Hahahah you so stupid. Izetbegovic: Sacekaj me kod Zeljeznice...