Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ti modifikovani organizmi se nazivaju KAURI a modifikatori su Turci, ako dodate SNOHACENJE kao vid modifikacije dobijete nesto sto se srbinom naziva:)))))
Pa sve pripitomljene biljne i zivotinjske vrste su genetski modifikovane, samo ne prirodnom nego vjestackom selekcijom. Ko je ikad vodio stoku na oplodnju zna o cemu pricam. Dalje, odavno se prodaje sjeme biljaka ciji je genom modifikovan metodom slucajnosti, tj. radijacijom, samo nije oznaceno kao GMO. Tu oznaku su ostavili za transgenske organizme (npr. duhan s genima drugih biljaka). Bezveze zastrasujete narod.
meine güte....;))))
u bih je u modi genetski modifikovan lopovluk koji je upakovan u genetski modifikovan nacionalizam
jos nam samo gmo fali. nanjeli su nam svo smece id kojeg svaki 5 stanovnik bih nema rak, e ovo kada nam uvedu neka nam i daske petice naruce, da mozemo kovati tabute jer nece biti niko zdrav za rad
O zlu zvanom GMO. Ideja koja aleko prevazilazi gasne komore Auschwitza https://www.youtube.com/watch?v=kLwVGtP_4mY
Daleko..pardon. Iznervirao sam se kad sam procitao vijest!
Nastavak unistavanja svega autohtonog pod americkom cizmom. Uvodjenje GMO, LGBT prava, nastavak zombiranja a mi se bavimo uskim nacionalizmima umjesto dapruzimo otpor jer je buducnost nase djece u pitanju. banana republike nikad nisu imale drzavotvornu i nezavisnu politiku. Je l vam sad jasnije zasto je rasturena Jugoslavija? O LGBT pravima i kuda to vodi (msm svako ima pravo da radi sta hoce u cetri zida ali zasto to promovisati) https://www.youtube.com/watch?v=OCVL8H-fjWk
Podrzavam GMO
Takodjer.