Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suljo Tihic dezerter i (ne)covjek sa milionskim nekretninama. Toliko je bezobran da je i svoju sestru Ruzmiru zaposlio i uhljebio na bidzetske jasle.
kako smo svi samo \"duhoviti\"...kakva vam je satisfakcija biti negativnima, sta mislite da cete time postici?... valjda je vec preko glave svakojakih negativnosti, samo jos vi falite s vasim povrsnim dosadnim papagajskim sarkazmom... DOSADNI STE I NEINTERESANTNI I BESPOTREBNI I... \"okazujete\"nesto sto svi vec znaju, da li vam je to \"alo na pamet\"?
Trebalo bi iz hrvatskog jezika izbaciti rijec početak i zamijeniti je sa nekom drugom ;-) Inicirati bas zvuci hrvatski. Zainicirajmo zamjenu rijeci početak ;-)
Jao, gledajte sta rade ovi ugnjetaci... Do kada cemo trpiti SDA-ovce?
...onako, poč.et.ni.čki :)
Djes ba, Komo? Ima li kod vas =U= Hrvatskoj srpskih toponima?
...de, priupitaj malo fikreta muslimovića...i envera mujezinovića :)
SDA je tvorac Republike Srpske. Nekakve su price kruzile da je SDA stvorena od UDBE za potrebe Milosevica, ali da ne pricam mnogo. Nego gdje sam ono stao? A, da. Da li ste kada culi za Velež? Velez je samo verzija od Veleš. Gdje se god okrenes po Bosni udaris na Vlahe ;-) A, gdje su onda Turci u tolikoj istoriji Bosne?
JEDNOSTAVNO NEPOBJEDIVI, NEZAUSTAVLJIVI, JAKI :D
Velešići su ime dobili po Bogu Velešu ili Velesu. http://goo.gl/2588W Bog pasnjaka, livada i suma. Bog V l a h a. ;-)