Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto ti koristis moj nik?
@@srbin...nema veze naku su uzeli, to izgleda vise Federaciji smeta nego srbima, stalno Kosovo spominjete. Jesi ikad bio u Albaniji ili Kosovu, to je tako siromasno, ko Somalija malte ne. Dzaba ti prostor kad sve bijeda i jad. Juzna Srbija puno maloljetnih albanskih prostituki. Od zle ruke nema halal hljeba, pa radije i u Srbiju dolaze negu u novoj velikoj Albaniji.
a šiptari vam kur*em uzeli kosovo
Srba ce biti ko prasine, mozda tvoj sin bude sljedeci srbin, nikad se ne zna :) Da budes Srbin netrebas se Milan zvati, moze i Suljadin, glavno je imati lojalnost prema drugim Srbima.
Srba ima ko govana!
@heh....Al je nas tri put vise nego vas, pored Jasenovca i klanja, vadenja utroba, ociju itd. Dzaba vam vas Vatikan i vas Fasizam i swstike, kad se srbi mnoze ko afrikanci.
ni covjeka vise ne moze otpustiti, a da ne se.re okolo go.vna ovi srbi i Muslimani samo mole neku milostinju, a sto ces drzava im gora nego Moldavija najbolja mi tema tu na forumu Ekonomija BiH i Hrvatske Muslimani govore bolja BiH nego Hr hahaha cudna jada od Bosanaca