Uz dobro druženje i zabavu
0
Održan Međunarodni maraton Buško jezero 2012.
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da se ovdje neki cude so su na fotografijama prikazane osobe s hrvatskim zastavama i u dresovima hrvatske reprezentacije. Koliko god se neki cudili, ovo podrucje gdje se nalaze Livno i Tomislavgrad, to je naravno mnogo sire podrucje od ovoga, gospodo to vam je Hrvatska, svidjalo se to vama ili ne. Naravno sad ce netko tvrditi da se ta mjesta nalaze u BiH, pogledaj kartu i slicne floskule. To mozete pricati samo na tlu vaseg vilajeta, nigdje vise. Dolje su na svim javnim institucijama hrvatske zastave, sav narod je svim srcem za Hrvatsku u koju ubrajaju i to podrucje, a to sto netko zivi u iluziji da je to Bosna, kao sto je i npr. Zenica u velikoj je zabludi. Sad ce krenuti komentari da je to sve BiH, medjunarodno priznata drzava i slicne nebuloze, idite u Hrvatsku ako vam se ne svidje ovo je Bosna, ha, ha, ha... Masta i iluzija je jedno, a realost nesto drugo. Ako mi ne vjeruje neka ode dolje i okusa srecu sa pricom o imaginarnoj Bosni i tamnom vilajetu.
@DoljaniBLIDI... Pa više vi imate sa turcima nego mi, valjda su vaše ćukun-ćukun bake k.ar.ali brkata braća ni manje ni više nego 500 GODINA! Kakav je osjećaj imati na umu da možda potičeš iz turskih damu??
Buraz cime si ovo slikao...telefonskom govornicom ;) aj nema veze bice bolje drugi put.
HERCEG-BOSNO u srcu te nosim,kud god krenem s tobom se ponosim! :D ovih dana se u Hercegovini događaju fešte i svakakva događanja
a i na Blidinju u zapadnohercegovačkoj županiji je ovih dana extra!!! prava fešta gore i igre! mi hrvati se zabavljamo a vi sad pišite šta god oćete... uh šta nas je gore bilo, najviše iz Splita a onda Posušje,Široki Brijeg,Vitez,Grude,Mostar,Šibenik,Zagrab (cg) Podgorica itd itd... također recite o CG-orcima šta oćete ali oni su mi isto extra! prošle godine je bilo par Sarajlija,ove godine nisam vidio ni jednog bosanca
kakv je ovolimpijada seljacka i sto nam je bitna
pjacana aktivnost komentatora iz Rezervata Srpskog :) u odbrani Bobanovih teritorija
@fuj mogo bi krenut od svog mjesta i nataknut na onu stvar turske zastave onim sto masu s njima
Vidi onog malog šumara na zadnjoj slici sa hr. zastavom, sunce li ti hr.vatskog nataknem djubre jedno sto te ti reta.rdirani roditelji tamo ne posalju maj.mune jedan mali debeli.
Skupile se ustase, da malo seljaše :) !
selo misli stigo prisley
Ovo ko neka seoska olimpijada...
hahahahahah vidi mersihe odrona hahahahha
Lijepa li si Herceg Bosno Pozdrav Livnjacima i Duvnjacima
kakve su ovo fotografije, kao da čitam drugi članak samo prva fotografija prikazuje plivače. šta su treća i četvrta?