Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo taxi? Hahahahaahahah
prirodnom smrcu, od srcanog udara ?
Uze mi riječ koja provala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Suada Svrakic Cuo sam da je uzimala na KCU-S da se zaposlis cifru,,,,
motale su se cifre i od 12.000 maraka, da ti ugovor na 12 mjeseci platu 1000 km, to joj dodje ko bezkamatni kredit xD :D
@Rovica pa u Bosni i Hercegovini da bi postigao ili dobo bilo šta potrebno je ili da si ležao goodinama u zatvoru ili da si uzimao mito. Švrakićka ispunjava uslove!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mustafa Hajrulahović Talijan
Humanitarne organizacije dovodile mudžahedine u BiH, vlasti znale za njihova zlodjela Odred “El Mudžahid” sustavski i planski je radio na radikalnoj i nasilnoj islamizaciji stanovništva u BiH, kao i na zastrašivanju Srba i Hrvata tijekom i neposredno nakon rata u BiH. Ovo se nedvosmisleno vidi iz dokumentacije koju je Mirsad Kebo, potpredsjednik FBiH, predao Tužiteljstvu BiH, a u kojoj se nalaze i strogo povjerljivi dopisi Službe državne sigurnosti u Zenici, pišu Nezavisne novine.
"Suada Švrakić je bivša glavna sestra Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu koja je sada u penziji. Profesorica je pedagogije, a na Fakultetu zdravstvenih studija predavala je zdravstvenu njegu. Radnici su je posebno voljeli i ističu kako je bila vrijedna i osjećajna radnica koja je voljela pomagati drugima." Pomagala je ona svi to znamo a najviš oko zapošljavanja med. osoblja naravno uz novčanu naknadu, vođena je istraga o ovome uhvaćena sa obilježenim novčanicama i sad joj treba dati nagradu . Sramota je da je uopšte i kandidovana i da se nalazi na listi pored časnih, poštenih i za ovaj grad i ovo društvo dragih i korisnih kandidata.
zaslužna za otvaranje novih radnih mjesta :) i ja sam to čuo od nekih između redova, ali nikad to ne bi javno rekli, jer bi i sebe zavalili.
Šestoaprilsku nagradu trebao bi dobiti protestant-prevarant Fehim Lovic koji svakodnenvo istakne transparente kod zgrade predsjedništva a onda ode u pekaru Aspek i pije kafu 5 sati vrati se pokupi transparente i ode kuci
ŠVRAKIĆ, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MALO IM JE DA IM SE DA CIJELI GRAD! ETO ŠESTOAPRILSKA NAGRADA MEDICINSKOJ SESTRI slučajno ŠVRAKIĆ. U SARAJEVU NIKAD DOSTA ZAJEBANCIJA.
Nema dvojbe. Ima tu par kandidata koji su zasluzili nagradu, al' je rahmetli Talijan ispred svih. Nagrada generalu.
STRASNI!
Mustafa Hajrulahović je zaslužio nagradu.
Glas za generala...
Nevjerovatno: Australija na Eurosongu http://goo.gl/Emwk3x
hahahaha e cuj sarajevo taxi... Samo Talijan ili Hrustemović Za kolektivnu Roditelji ubijene djece
Dajte snimite TV emisiju o kandidatima pa nek gradjani odlućuju.
cuj suad svrakic tobe jarabi
Ha, nemoj tako. Posebno je vole radnici koji su je podmazali za radna mjesta. Bila je i te kako vrijedna i zaposlila puno puno radnika. Cak joj je i tuzilastvo odalo priznanje.
Bolje bi bilo da umjesto nagrade kupite bar jedan tramvaj ili trolejbus
Mirza Hrustemović - sjedeca odbojka , suvisno je govoriti o njegovim zaslugama . Jim Marshal i Timothy Clancy , mozemo slobodno zanemariti sav njihov rad od "dejtona" do danas sasvim je dovoljna je samo prosla godina 2014 , i mislim da su je zasluzili od bilo koga predlozenog za grupnu nagradu , uradili su vise za obicnog covjeka bosanca (Jim) i za državu BiH , Timothy nego svi likovi koji su pomenuti u svim kategorijama i od onih koji iskacu kao iz pastete pa cak i kad predju ulicu na pjesackom prelazu.