Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma skroz ukinuti.
UZELI STE MITO DOK SE NIJE ZAVRSIO OVAJ SAD RIJALITI....A IZGLEDA PODMICENI STE I ZA SLJEDECI KAD BUDE....GOVNARI
Sad ce, samo sto nije! Hahahaahahaha
Ako se može uzimati ( otimati) akciza na visoko tarifnu robu, ma šta značilo visoko, onda je realno da se naplačuje akciza i za šund. Emiterima naplačivati taj porez. Pa seljoberi i šund bolesnici neka izvole. Naplačene novce podijeliti za poboljšanje obrazovanja, kulture i sporta ( ne fudbala)!
@atheos - u klasifikaciji odbacivanja šunda, lopovluka itd dalje ključnu riječ ima zahtjev gledalaca. Ali i vaspitanje i obrazovanje mladih naraštaja! Koliko vidim mladi su uglavnom za ukidanje ili premeštanje ovakvih programa iz OO,OO sati! Neka to bude prvi korak. Nemoramo se povoditi za ostalima!
@atheos - u klasifikaciji odbacivanja šunda, lopovluka itd dalje ključnu riječ ima zahtjev gledalaca. Ali i vaspitanje i obrazovanje mladih naraštaja! Koliko vidim mladi su uglavnom za ukidanje ili premeštanje ovakvih programa iz OO,OO sati! Neka to bude prvi korak. Nemoramo se povoditi za ostalima!
Svi maste brkove od ovog smeca pa tako i RAK,jer sta imas od jednog kvalitetnog filma,platis milioncic i pustis dvaput da bi poklopio 3-4 sata programske seme a zaradio mrvice od marketinga prikazanog kroz reklame...a ovako komplet farma ne kosta pola miliona,a rulja se satra gledajuci onaj cemer i kupujuci antiklinacpalac kapi i venogel,africku sljivu a kineske kurtone,da bi uspjesno produzila postojanje svoje loze,jer dok je ovaca bice i vune...ma samo sisaj,a ko nas sisa koji necemo u stado!
Cekala gospoda da se izvjesna "farma" zavrsi. Znalo se da Mitrovic vedri i oblaci u Srbiji ali vidim da je papke pustio i u BiH. Moralno smo zglajzali skroz, a sad i otupili u mozak, i onako, savrsene ovce postajemo podlozne kontroli...
Ima Mitrovića u BiH, samo neznamo koliki mu je limit. Znaju samo dvoje ljudi u RAK-u.
Nece ni stupiti na snagu dok se ne zavrse, ono smece od farme je, napokon, gotovo tako ce biti i sa ostalim.
Dajte parove ponovo tu imamo bar svoje predstavnike Zmaja i Macu..
Sada vi o ovome kad su završili pihh
Moram da kažem da su u RAK-u uglavnom ublehaši. Poznajem sve rakovce još od početka. Ova postava je tipično seljoberska!
RAK treba ukinuti baš kao i većinu drugih agencija koje su formirane isključivo da bi se u njima zaposlili nehljebovici ljubavnice, stranačke prisipetlje i dalja rodbina političara. Sva ta glavna treba poslati na biroe za zapošljavanje
Tacno vidis kakvi su srbi ko narod, kroz ovu farma 6
Ko je konj neka gleda koliko hoce ,ne razumijem u cemu je problem ,niko vas ne tjera da gledate osim nezaposlenost. Ili se uhvatite kakvog posla ili prebacite kanal.
Opet ponavljam, nikakva pomjeranja nece sprijeciti ljude da gledaju makar bilo u 4h ujutro. Jedino razumno rjesenje je da se ne gleds uopste, da se ignorise. Kada ne bude zadovoljavajuceg auditorijuma nece bito isplativo da se uopste prikazuje.