Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutni prijedlog za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u Brazilu je da od 90 minuta utakmice bude 85 minuta reklama i cak 5 minuta utakmice bez EPP-a... Pa jel vas stid vise uzasne slike,losih komentatora i amaterizma koji prodajete???
Hvala Bogu na kućnom kinu !
Ma samo neka FTV napokon postane nezavisni mediji...dosta je bilo SDP-ove propagande u zadnjih 10 godina...
pitaj moju guzu
korumpirana banda vlada obostrano, sve vas treba bojkotovat i poslat' u tri lijepe.
Ako nista, barem cemo 2 minuta manje slusati Borisa Bilica.
Haha bar će ispuniti malo više svoj program
Ma ovo je meni ludost, uzimaju pare od pretplate, država ih ''pogura'' s vremena na vrijeme i sada im se još i produžava marketinški prostor? A u tri Javna emitera je zapošljeno 1800 ljudi!! Hao ba, ko je ovdje lud?! Oprema im iz doba Olimpijade, a voditelji kao da ih je poplava izbacila. Pa majku mu, uložite te pare u nešto, osim u plate zaposlenih.
Javni servis dobi medicinsku diagnozu RAK-a
Ma bitno je DA JA I BAKIR UKRADEMO JOS MILIJARDI A NASE OVCE CE GLASAT ZA NAS SVAKAKO!!! OVCE NAM SE UVIJEK VRACAJU ZATO MI NJIH VOLIMO I DAJEMO IM I SAKOM I KAPOM ITE HAHAHHAHAHAHA PONOSNI SMO OVCAMA I KMETOVIMA KOJE ISKORISTAVAMO MAKSIMALNO
Ja i bakir ce mo to rijesit NE BRINITE!! ZA OVIH 20god SMO URADILI.....(DOPUNI NIZ) OCETE LI ZNAT NABROJAT?=???
Koliko sam samo puta prijavljivo FACE tv zbog onih reklama po pola ekrana tokom utakmica reprezentacije.... i nikad ništa - kod nas može kako ko hoće....
RAK - agencija koja ništa ne radi
Bas mrzim kada gledam reklame a svkih par minuta ubacuju neki film i prekida me... Malo Ironije...
Koja drzavna, jedna srpska druga hrvatska a mi glavom od vratnicu pa u zaledje.
imaš obn i bošnjak vugdalić umjesto stativa kaže drvo pa ako ti to valja onda ok
mene zivo zanima sta erol mujanovic misli o ovome i kakav je utjecaj ove odluke na bih privredu i ekonomiju. :D