Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da treba da se vrati mido i ako je ovo pravna drzava vratice se...on je posten covjek i smjenili s ga jer nije korumpiran kao vlada ...jer nije htio da zataska kriminal oko kladionica...to je problem...samo zato je smjenjen....jer nije kao heco i bevanda i slicni...
Ja rasula i drzave ... al zato ubise sirotinju porezima da im se kese begovske napune i da oni mogu uzivat u zlatnim kasikama a moze im se sitnu buraniju sudovi ne stite .....
Mido, mido isti si jayavac pred sudom! Eh da hoce i tebi u kraj stati !!!! Nisi od babe nasljedio funkciju, predaj je mladim, obrazovanim, nekorumpiranim ljudima (ako takvih jos ima u ovom bilajetu), samo nek se Mido makne, lopina stara!
Mido , odma nam reci ko je sve u talu i koliko je ko uzeo
ovo mi je super, kad može Arzija da se odlukom suda vrati na mjesto v.d. direktorice JU Djeca Sarajeva, a zašto ne bi mogao i Mido isto tako, čak je debelo boljoj poziciji od nje, čak mu nije ni istekao mandat! Ovim političarima paše samo ono što je njima po volji.
Pa Vlada nije u stanju nikaoga smijenit, halka je jaca.