Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vi balije kazete na ovo,aaaaa....sta kazu arapi gore,ne valja skijati petkom,dzuma...aaaaa majku li vam lopovsku,pokvarenu....znate nam uzeti u oktobru za karte,sad cete vjerovatno akciju praviti u julu...pokvarenjaci !
Svaka čast Vama na Jahorini, koliko / toliko se trudite da iz neuslova napravite uslove. Juce sam bio i uvjerio se.. Ima snijega pola metra, napadao u zadnja tri dana. Nase Balije nisu ni dzenaze u stanju organizovati, nisu u stanju zabosti drvo sa pokazivacima smjera ukopa rahmetlija na Vlakovu. Dodjes na jednu dzenazu a zavrsis na drugoj.. E kako onda da pricamo o skijanju, SRAM VAS BILO BALIJE!!!!
Ima li šta na Bjelašnici? Nema, naravno, jer kreteni vode seljačku politiku.
Uslovi su skoro pa fantastucni hahaha, pa ko ce skijati na 15cm vi ste ludi a uz to ste poceli naplacivat parking koji se nikad nije naplacivai eh eto vam sad propade sezona pa se naskijajte majke vam se naskijam
super da lopovi i guzonje mogu uzivati