Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voyageru, sta se ti sekiras i uvodis cenzuru? Neka svako pokaze kakav je. Bolje bi bilo da se i u komunzmu moglo slobodno pisati pa bi smo znali sa kim zivimo. Ovako smo bili totalno iznenadjenii.
i opet fasisticki komentari na stranicama vaseg portala..svaka cast redakcija ccc
a bogami i cetnici i prde i krece kad ih koljes ko krmad.
Ratko, prdnula bi ti Republika srpska da nas cetncki agenti Alija i Haris ne zaustavise pred Banja lukom.
KRMLJANI!!!!!!!!!!!!!!!! nije jos nis gotovo...ima dana za megdana KRMLJANI!!!! Hrvati su cekali 50 godina a mi cemo 100 ako treba, K R M LJ A N I !!! Zatece krv vrela za sve one zrtve koji jos leze pod zemljom crnom sto vi mislite da je vasa i da je gotovo KRMLJANI!!! Samo polako krmljani..........
DOLAZA IZBORI!!! VALJA GRANAT POSO!!!
BALIJE, MOZETE SAMO DA NAM PUSITE KURCINE JER REPUBLICI SRPSKOJ, KAO STO VIDITE, NE MOZETE NISTA
qangz OVCO,vrati se u stado mrske,uvijek ista prica ,samo to znate dobro,BLEJATI. OVCOOOOOOO.....
Vlada RS-a je odgovorila (polovicno) na samo jednu tacku koju je Silajdzic iznio i to onu koja je u Harisovom pismu i bila pomalo nebulozna a koja se tice fudbalske reprezentacije RS-a Sve ostalo je stara dobra zamjena teze. Ovaj odgovor samo potvrdjuje na sta je spala Vlada RS-a. Ali to niko u RS-u ne konta, jel\' tako .
Sad je red na Silajdzicu da preuzme palicu... Silajdzic je jedan od cetvorice( Milosevic, Mesic, Karadzic) koji su bili zaduzeni za rasturanje Jugoslavije i organizovanje krvavog rata na podrucju BiH. I umjesto da mu se sudi kao ratnom zlocincu njega postavljaju za predsjednika drzave koju je potpuno upropastio i sada treba da zavrsi svoj zadatak rasturanjem BiH. A to poturanje kukavicijeg jajeta u obliku multietniceke, gradzanske BiH to moze okaciti macku o rep. Covjek koji jednom nogom stoji u Americi a drugom se oslanja na BiH zeli da zavrsi svoj posao i da se povuce u \"SVOJU\" zemlju kao sto je to uradio Gorbacov \"kada je zavrsio psao.... HARISE PROVALJEN SI- NE POSTOJI NI JEDAN SRBIN NITI HRVAT NA SVIJETU KOJI ZELI DA ZIVI U DRZAVI U KOJOJ SI TI PREDSJEDNIK OSIM MOZDA ZELJKE KOMSICA I DRAGANA VIKICA.. Tvoj sledeci korak bi trebao biti napad na \"genocidnu tvorevinu\' verbalno i uz upotrebu Organizacije Majke, tetke strine prijatelji i neprijatelji enklave Srebrenica... MA SUPLJA TI PRICA-PROVALJEN SI VISE-BLEEEEEEEEEEEE
Ovo Silajdzicevo pismo je cista podvala. Tu se uglavnom spominju \"sitnice\" na koje RS ima pravo dok god joj taj isti Hare priznaje daytonski Ustav. Tragicno je da oni mogu u \"Srpskoj\" skupstini donositi ustave, himne obiljezja, ali TO IM JE SAM HARE DAO U DAYTONU. Ono gdje se otislo od dalje od Daytona, npr. legalizacija cetnicke polcije, pa i to im je Hare omogucio, kada je Evropa pokusala da ukine polciju RS. Hare je opasiji od Dodika jer Hare je njhov agent, i vrti nas oko malog prsta.
daobogda im cuna otpala ...daobogda im se oci osusile ko suhi orasii ma*u im cetnicku ebem
To je bilo za očekivati od RS-a, uvijek igraju na istu kartu : oni poštuju Daytonski mirovni sporazum, sve je kod njih legalno, a mi hoćemo da pravimo državu jednog naroda - priča za malu djecu.
Gospodine Silajdžić, pomozite ukoliko Vam je stalo do Bosne i Hercegovine i otjerajte za početak VI Sulejmana Čolakovića,koji radi ličnih (sitnih) interesa u projektu razbijanja Nogomentnog saveza BiH ide na ruku Dodiku i sličnima koji se protive svemu što je Bosansko ! Učinite to i pokažite nam da Vam je stalo barem do nogometne reprezentacije jedine nam države.Ilju ostavimo i Bogdana na miru ! oni zaista dobro \"odrađuju\" svoje zadatke !
sto je neko ljut....