Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to se zove uredzivacka politika SDA
a kako cemo mi znati sta im je KO SDP-a napisao. valjda bi bilo korektno od SDA-Klixa da je objavio i saopstenje SDP-a. da mozemo da uporedimo.
eh jesu se ove komunjare pomamile,sve je nesto nezakonito sta drugi rade a kod njih sve med i mlijeko ? to haman zadnji trzaji pred debakl za naredne izbore i odlazak na smetljiste historije
meni ostaje nejasno sta je ovima iz sdp-a??ali stvarno!oni misle ako su dosli na vlast da je jedini zadatak rat sa svim i svacim!!samo u zadnjih mjesec dana su pokrenuli makar 30 smjena prepucavali se sa najmanje 4 stranke ,prozvali 10 direktora,kritikovali dosta upravnih odbora,pljuvali po izboru raznih upravljackih tijela!kao da im je neko poturio drogu u heroin!opasuljite se i za promjenu radite svoj posao,ucinite nersto za gradane manite se svada niste zato birani!!
Samo me zanima koliko je čelništvo Univerziteta podmićeno za ovaj odgovor? Njima to nije strano ništa, koruptivno leglo
joooj sdaovskog portala
Ove komunjare su prolupale skroz. Samo im čitajte saopštenja u zadnje vrijeme, k\'o da su iz Nadrealista izašla (najjače je bilo ono o Svetom Nikoli i liberalno-pederskoj \"Našoj Stranci\").
ma neka, neka se stvari guraju pod tepih, nije Univerzitet leglo korupcije, nije, nije
APLAUZ!!! STA RECI NA OVE GLUPOSTI- SMIJESNI STE
jos samo treba da me ubjedite da ste izabrani na zakonit nacin i da nema korupcije pa se mogu spakovati i ici odavdje
ako igdje ima korupcije to na univerzitetu, dzaba vam ovi dopisi
dokaz da su i univerziteti pod upravljačkom rukom SDAovaca
ako igdje ima korupcije to na univerzitetu, dzaba vam ovi dopisi
I jesu izabrani na nezakonit način, u čemu je problem, to smo davno zaključili, a ovaj portal je jedno sra.e
Ne mora sdp reci da ste na nezakonit nacin izabrani, to znamo svi, a posebno mi uposlenici!!