Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suad Arnautovic, predsjednik CIK-a, je jedan od najvecih opstrukcionista napretka ove zemlje, kvazi-nezavisni kadrovik SDA i Harisov/Dodikov advokat, koji s ne libi da SDP kazni, a za istu stvar SDA i SNSD ne kazni (da se razumijemo, sve ih je trebalo kazniti, jer su svi prekrsili pravila CIK-a), pa se u slucaju procjene sukoba interesa Svena Alkalaja CIK proglasio neovlastenim, mada su oni jedina institucija koja vrsi verifikaciju i provjeru postojanja sukoba interesa izabranih i imenovanih zvanicnika Pod njegovim \"predsjednikovanjem\" se CIK srozao na najnize grane, za sta on sam, naravno, nije u potpunosti odgovoran, vec su tu upetljane i njegove kolege - sjetite se samo kako su, kod zadnjih opcih izbora, za clana predsjednistva on i ekipa svaki citali rezultate za \"svog\" clana predsjednistva...fuj! Zato, sve sto izadje iz usta tog covjeka smatram za laz i/ili manipulaciju istinom, u najmanju ruku. Bas bih volio da znam bi li se bunio da nije SDP osvojio 60% mandata..
Boli nas briga za sjednicu Gradskog vijeća!Najbolje bi bilo da se nikad ne formira. Smuči mi se kad vidim kolike su sebi plaće naštimali! A LAGUMDŽIJA i SDP pljuju po svi,a ko biva smo oni fini! Jašta su, ali u panjevima! Oni su najveći lopovi, samo što imaju FTV, OSLOBOĐENJE, SLOBODNU BOSNU da ih hvale! To su LAGUMDŽIJINI MEGAFONI, ali polako, utihnuće!