Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde sad svi kući...u Tuzlu, Sarajevo...
Ha ha svaka cast na komentaru
A Vogošča ilti Srebrenica 2 ?????????????
Dakle ako si Bosnjak u SDA , sve sto je protiv Muslimana to je protiv drzave , ali ako nisi na vlasti i rusis volju naroda na izborima samim tim i drzavu , to je uredu , jel ipak mi smo Bosnjaci od Boga stvoreni , kako moze biti da mi negdje nevladamo , odmah zakoni ne postoje , izgubili ste Srebrenicu shvatite to vise , ne sto su vas Srbi sjebali , vec sto ste sve moguce donacije pokrali , jebote led idioti jedni vas narod je glasao PROTIV VAS
Potpuno ocekivano ponasanje grupe koja vodi politiku iskljucivo baziranu na identitetu i proslosti. Isto kao i sto regresivni deo zapadne levice nije sposoban da argumentuje bez spominjanja robovlasnistva ili krstasa. Sve u svemu, samo ignorisati porazenu politiku i fokusirati na kreiranje sigurne i prosperitetne Srebrenice za sve njene gradjane, a ukoliko clanovi SDA promene ponasanje i vise su nego dobro dosli da se pridruze.
najveći katili Bošnjaka u istoriji .. SDA
čovjek je pozvan kod trampa kao načelnik Srebrenice i to je kraj
SAMO ME INTERESUJE CIME OVI ODBORNICI DOLAZE NA SJEDNICE....JEL IM ORGANIZOVAN PREVOZ..
Imao je 10 godina kad je rat zapoceo pustimo ga da radi, sta god uradi nemoze manje od predhodnog. Kome se nesvida nek idu kuci.
@drinsky1. Oni svi idu na klopu i moźda nevidi śtrumfa..Mislim 19.12 Clinton če bit.
Sve ludo.
Ako ovo nezasluźi 500 lajkova😂😂
@bicerepriza. Ko o čemu..Ćetnik.. Kurva o pośtenju.. Miloś pjeva..Bosno moja jabuko a ne repuliko srpska entitetu u jadu
A zašto da se prekine sjednica, čuj verifikovali fotelje i hajd sad prekidaj da odu po svoje mišljenje u centre moći. Gospodo, to je opština, tu se radi o ljudima koji tu žive, zastupajte njih a ne one koji žive širom zemlje i svijeta koji vam peru mozgove nekakvom visokom politikom.
Ovo je dokaz da je opcina centar vaznija od 10 ostalih
Ahihhiiiiiihhhi!
Ajmo razligu ako vam se nesto nesvidja... Nema potrebe da opstina ispasta radi vase nemarnosti i neprofesionalizma!!!
Jel to okršaj između Bakirovih to jest Erdoganovih protiv Gulenovih ili su Boooošnjoooci protiv Boooosooonaca