Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj te bakiru nek popuni regal titulama
Ova nagrada JEDINI POŠTENO IDE U RUKE JOVANU DIVJAKU. KO PREDLOĆI OVOG KONJO HADŽANA (zdravstvo i socijalna zaštita) ahahahaha OPLAKAH Umjesto da ga smijenite, kaznitte za nerad vi mu dajete nagradu, pa može, po rođačkoj i stranačkoj. U Evropi ne postoji gore zdravstvo i socijalna zaštita. hahahahaha Po Titovoj decenijama prosite, (otimate) od sirotinje da bi se naša djeca liječila a ovom Konji nagaradu ZA ŠTA ? Nagradu je zaslužila sarajevska bijeda koliko dugo gladuje!
Prvo se informisi zbog cega je kadidovan pa se onda pravi pametan jer ovako ispadas glup
Niko.od njih ne zasluzuje nagradu.
A Mirza Hatic..
hehehehe eh vidi ovakve stvar ko što Sanela radi su normalne u Finskoj recimo, ili Šveckoj, a mi smo trube sve upalili zbog toga. Mi smo totalno propali, u svakom pogledu, pogotovo kao ljudi. Stoga ne želim nikakav napredak komšiji, i brinem se samo za sebe. I gledam da pobjegnem što prije tako da niko ne ostane živjeti ovdje.
Sestoaprilsku Nagradu treba dobiti Irina Lovric,a vjerujem da mnogi i ne znaju o kome se radi...
Gdje je ba ona Baketova hamuna sto je jedanaest godina studirala medicinu? Zene nosi dvije bolnice na ledjima i nema je na listi predlozenih za nagradu. Dokle vise taj bezobrazluk!
Ja sam za Sanelu Ljumanović i Anisu Šetkić Sendić
Zasto bakira nema?
Znas kako kazu ...pas koji laje ne ujeda...to ti je ko ona chivava..vazda nesto laje, laje..a nikad ujest..krenes prema njoj..ona bjezi i laje.. E to si ti.. Ajde sad razguli lajavac..idi gledaj psecu pornjavu..jer koliko vidim..mnogo se raspitujes o tome
Popisam vam se na sesto aprilsku nagradu.
mami se popisaj
@sesil i pepo Tvojoj mami se popisam.
...a "spasilica zdravstva" ništa? ..nezafalni puk.
@SDPoprosti ...koja je to "tvrtka"?