Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smije se dopustiti eskiviranje odgovornosti, kao i posljedice tih dešavanja i nastojanja, a to je postojanje bosanskohercegovačkog entiteta RS. P.S. Presudama Karadžiću i Mladiću (ako poživi), presudit će se i malignoj tvorevini..
Naizad, istomišljenik,....Hag ovo i razvlači (meščini), jer, kad njih osude (akoBogda), onda dolazi u pitanje opstanak i postojanje ovog entiteta.....
@burnbabe Maligna tvorevina je već dovedena u pitanje, međunarodne instance čekaju samo verifikaciju stava u vidu presude navedenim zločincima, nešto kao s pitanjem Kosova..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakvo krme ,dosta ga samo vidjeti.
Nakaradna izdrkotina RS stvorena je na genocidu i etničkom čišćenju, odnosno na kostima Bošnjaka.............a biće uništena na genocidu i etničkom čišćenju, odnosno na kostima izdrkanih svetosavaca........SIEG HEIL
Nakaradna izdrkotina RS stvorena je na genocidu i etničkom čišćenju, odnosno na kostima Bošnjaka.............a biće uništena na genocidu i etničkom čišćenju, odnosno na kostima Bošnjaka izdrkanih svetosavaca........SIEG HEIL
e moj dragane dabicu...
A lijep mu je podbradak..
divi mu krmeće tintare!! još jedan u nizu dokaza da je šumska nastala na genocidu I da će kao takva nestati. NIKO KO MI JE DRAG NIJE OTIŠ'O U HAG!!!
osudite ga vise pa da krmak crkne mirom !
Dobro ga krmetinom hrane da je poprimio lik krmka. Sto vise masnoce mu daju da prije presude crkne, kao i njegov mentor sa Dedinja prasac Milosevic.
Truni u zatvoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
On za psihijatra studirao a njemu psihijatar treba ...
Jok eto bit će prihvaćena !!
Doniramo mokracu za Radovana jer znamo da mu je tesko. :(
Ovakvim tipovima nema lijeka. Psihopata. Ali eto kazu ovi sto su s njim radili na Kosevu da ga je zena mlavila k'o vola u kupusu.
Psihopata a on psihopate lijecio prije rata. Svinja je on.
@Dijasporka S kim si, takav si, jebaji ga, profesionalna deformacija..
gospodin bi jos i zalbu ? ko da si optuzen za kradju a ne za genocid.