Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledajte ko je sve na protestima..obratite paznju na iste face, Nema tu iskrenosti a ni znanja, nazalost
Nema dzabe ni u stare babe
Plenumaši su bukvalno shvatili da su gazde u Domu mladih. Vrijeme je da se ostali građani pitaju oko tog objekta. Neka se stacioniraju u nekom drugom objektu koji je manje sofisticiran od ovoga - koji je napravljen mladima, a ne ublehama iz pojedinih stranaka. Ako im je do stranačenja neka im naručioci radova daju ili zakupe prostor, pa neka se ublehavaju do mile volje!
Idite u vas D. Avaz,tamo imate vise sala za sijeiti...
halo plenumasi, gdje su zahtjevi za fabrike, radna mjesta? sve dok nemat takvih zahtjeva niste bolji od ovih i ne trebate ni da djelujete.
ja sam razocaran u plenum. nakon sto sam cuo prve zahteje sajaevskog plenuma bilo mi je jasno da nema nista od toga. nista konkretno niti bitno. steta
Pa normalno da im neće besplatno ustupiti. Nije Dom mladih humanitarna organizacija. Kako plaćaju drugi zakup prostora, neka plate i plenumaši. Skupe svi po petaka i lijepo uplate na njihov račun. Ionako samo bezveze laprdaju, a konkretnih rezultata nema. Liči li vam to na još neke organizacije u našoj lijepoj državici?
Sta ce im ba to kad imaju onakva dva tornja :)
Ma gdje to ima da se nekom nesta besplatno ustupi ?? Da nezz koje u pitanju.. Pa sta vi mislite da je to besplatno obnovljeno i da tamo radnici skenderije rade besplatno..
ocigledan strah vladajuce klase koja zadnjim atomima snage pokusava da rastjera gradjane i da predje preko jihovih zahtjeva... ali oktobar je blizu a to znaci da je blizu i vas kraj.... SDP, SDA, SBiH, SDU (vi protiv naroda,narod protiv vas i 1:1)
Niko ovde sine ne tjera građane nego treba da se plati ono sto se koristi !! Ma ko god bio u pitanju !!
pa haj "tata" plati zasve nas
drugim riječima, plenum je istureno odjeljenje opozicije - NS i SBB