Ustavni sud BiH
0
Odbijen Silajdžićev zahtjev
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi Pipo odgovara na ovome svojim patriotskim rjecima:Necemo zozvlit razprodaju i unistenje drzavne imovine u korist srbkog fasistickog lobija,a sto se tice ovog slucaja Haris nije rek\'o svoju zadnju rijec,iam enki da daju odgovore kome ide u korist rasprodaja nasih firmi i imovine?!Nece nam sutra buduci vlasnici tih kompanija odlucivat o politici,ekonomiji i buducnocti nase drzave?! Naprijed Harise! BiH4EVER!
hajvan ostaje hajvan ...
Naucno je dokazano da je internacionalni pedofil i terorista, epilepticar muhamed pejgovner vizije islama imao dok je taslacio kamile, to je bilo prije nego sto je skonto da je bolje da ga zaprdi svojoj devetogodisnjoj rodici Aisi.
Nabijem ti tvog shugavog alaha na karinu od Vlaha :)))
kazu da je sv cava razgovarao sa zivotinjama i radio jos svasta nesto..sa hajvanima.
vlaha tuzi vlah ti sudi!
cuj jaka tkz rs kao beton samo se nekako puno trese haman temelji joj slabi valjda zato sto su gradzeni na genocidu
za@kažem ja kažeš ti pa pojedeš govno
Trebao je da u pomoc pozove osvjedocenog zastitnika lopova i pedofila, poznatog teroristu reisa cerica
Gledaj ovi nebeski sto se raduju :))) Drina granica... \"Belosvetska zavera protiv srbske nejaci...hahahahahahahahahahaha.....Vatikan,Solana,Bler,Klinton.....svi protiv srbske nejaci...hahahahahaha A oni su pobedili nato pakt.hahahahahahahahahaha sad im ronhil tu pricu istu udara samo u drugom pakovanju...nikad vi pameti necete doci..
\"Hil end Nolton internešnel\" /Hill & Knonjlton International \"Kvin Gilespi end asošijejts\" /Ljuinn Gillespie & Associates - LjGA vat da fak???
Pipo bi rekao \"24% ljuuuubav imam ruku, nogu i pakaš od tvooooga tijela 24% ljuuuubav volio bih da si moja cijeeeela\"
A šta bi sad PIPO rekao na ovo!???
Od sad cu se samo baviti stocarstvom, jer za drugo nisam!
Jesam ispao glup... RS jaka ko beton a ja nešto kao navalio... 24% ljuuuubav