Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna se ko je veci glupan a ko veci pokvarenjak od svih ovih pregovaraca. SRBIMA je cilj da naprave strane i domace pregovorace budalom i da opet vuku citav svijet za nos, koji u stvari nije razumio stvar u BiH. HRVATI su slicni, ako ne i isti. Fino polako u sjenki srba do svog entiteta. EU i SAD pokusavaju na objektivan nacin nesto predloziti, da bi ojacali BiH do EU ali nisu razumjeli da to uopste nije cilj mnogih partija a boga mi ni naroda. Kao da hoce da zavrse ciljeve proslog rata. A mi MUSLIMANI tzw. BOSNJACI se prave fini i pokusavaju spasiti zemlju u kojoj vlada ravnopravnost. Dosta je vise merhameta i oprostaja ljudima koji su htjeli da nas nestane. Je li treba da opet pocnu da nas istjeravaju sa nasih ognjista. MUSLIMANIMA je potreban ostar stav i politicar a la Dodik i koji ce da pokaze zube. Jedini mir i ravnopravnost moze donijeti samo podijela na 3 jednaka dijela i vozdra. RS ima da vrati 16% teritorije, Hrvatima dati 33% i Muslimanima 33%. Gradimo malu Bosnu.
@bam bam nema veze drago mi je da ste se dogovoril sa latinima.samo pazite kako ćete odigrati sa nama jer puno brže rastemo nego što vi vidite,samo da te napomenem na vašu analizu da je kosovo ostalo u srbiji za 20 godina albanci tj. muslimani bi birali predsjednika.u crnoj gori smo za 15 god većina,u srbiji nam broj rapidno raste kao i u makedoniji,zato budite oprezni jer kako sad posijete tako ćete pobrati u bliskoj budućnosti.još kad vam eu ukine vize samo skontaj koliko će vas otići sa balkana.nama vize odgovaraju na dugoroćnom planu,vjeruj.ako budete i dalje forsirali podjelu bosne i hercegovine u budućnosti ćete se uhvatiti za glavu.a ovaj ljubitelj latina što misli da sam vlah nek prestane sa uvlačenjm u latinske guzice i neke se sjeti mostara ili prodaje jajca vlasima.valjda je dovoljno upućen?
ma primit ce ga dodo , pa ce pitat trebali jos da rasirir, zan on da kad ga primi od OLIA ne boli bas toliko ,kao da mu ga zabije kucevic u zenici hahahaha jao braco srbi prodaje vas dodo za tubu vaselina hahaha
Joooooooooj kako sve ide po planu: ode KOsovo, ode Crna Gora,jos malo pa ce Sandzak i Vojvodina, a tek kad vam ode i istocna Srbija sa Ciganima i Bugarima....... ostace vam samo 2 regije: juzna Srbija = Sumadija i severna Srbija = Beograd sa okolinom
@fele Hvala na ponudi,ali smo vec napravili dogovor sa Hrvatima,tako da od te pogodbe nema nista.Bez ljutnje,nekako su nam bliz.i
Kladim se da si ti Srbo, kao sto su i mnogi drugi koji se ovdje cesto predstavljaju kao Hrvati i pokusavaju raspiriti mrznju izmedju dva naroda.
Kakav si ti G L U P A N, ravnog ti ni ovdje nema!
Sukob izmedju Hrvata i Bosnjaka su zakuhali, ali i danas forsiraju velikosrbi i njihovi medjunarodni pomagaci, koji su aktivno pomagali agresiju i na BiH i na Hrvatsku. Jedan od takvih je Carl Bildt, osoba proglasena personom non grata u Hrvatskoj. Tu su i njihovi placeni pomagaci unutar bosnjackog i hrvatskog naroda. Samo velikosrbi od toga profitiraju. Dokaz za to je RS, a s druge strane ono na sta su dovedeni Hrvati i Bosnjaci.
@Jozo ne prijeti bratu zelis li \"sudar\" samnom! Upravu je 100%
Dalje ruke od BiH svinjo c.e.t.n.i.c.k.a!!!!! Gradjani BiH su prozreli vase antibosanske zlocinacke namjere koje provodite u korist Velike Srbije! To treba da znaju i vase sluge kao sto je Tihic, Lagumdzija, Covic, moguce je i da im se Silajdzic i Ljubic pridruze. Carla Bildta na sud za podrsku mrezi pomagaca ratnih zlocinaca i saucesnistvo u agresiji i Genocidu!
@jozu moj latinu vjeruj da smo mnogo jaki.ja sam iz srajeva,naselje dobrinja.đaba psujete kad je ovo što kažem istina,vi latini ste kukavice kroz istoriju,da nismo zakuhali sa vlasima sad bi djelili zagreb a ne bosnu.al vi ste hinje kroz istoriju pa nema veze.ja samo kažem da se nezevaravate da smo slabi jer će vas zmija ujesti i jedne i druge,samo što ja kažem da se vlasima trebamo dogovoriti o razdruživanju al uz određene ustupke ida živimo u miru,a vi latini više ste od šege.imali ste oluju,al osjetićete kijamet vjeruj.kakve ste vi pizde govori da slavite vojnu akciju koju ste dogovorili sa slobom da se srbi povuku iz hrvatske.vlasi nisu pružili ni mrvu otpora zbog dogovora a vi se mangupirate,priznaj da je smiješno.
ˇJozo bravo terorizmom se nista ne rijesava BIH4EVER
fele vidim pises i to velikim slovima da se smrti ne bojis. daj mi samo ime i prezime i drzavu gdje si i taj cemo problem rjesiti po kratkom postupku. jos bi ti volio sestru yebat prije nego ti se krvi napijem mamu ti pas yebo
a ovim hrvatima takozvanim sto se nadaju 3em entitetu mogu porucit da ga traze u zagrebu u Bosni nema niceg sem muslimana BIH4ever
O ljudi moji, pa čuj šte će sve Srbija da uradi. Čuvajte vi Vojvodinu, a jaadni bosanski srbi ako vi njih ovdje čuvate samo da ih ne biste hranili.